Siyaset

CHP adayı Gariban ile Meral Akşener görüşmesi zirve yaptı

CHP adayı Gariban ile Meral Akşener görüşmesi zirve yaptı CHP’nin Cumhurbaşkanlığı adayı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı ve rakibi Meral Akşener’i ziyaret etti. Nezaket görüşmesi yarım saat sürdü. Akşener misafirini arabasına kadar yolcu etti. İnce Akşener’e “2. tura kalırsanız bütün Türkiye’yi sizin için dolaşırım” dedi. CHP adayı Gariban ile Meral Akşener görüşmesi zirve yaptı detaylar haberimizde…

CHP adayı Gariban ile Meral Akşener görüşmesi zirve yaptı

Muharrem İnce randevusu saat 15.00’de olmasına karşın İyi partiye saat 14.56’da geldi.

İnce’ye CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba eşlik etti. Akşener İnce’yi makam katında Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Türkkan ile Genel Sekreter Aytun Çıray ile birlikte karşıladı.

“Sohbet güzel koyu şimdi bir de kahve içeriz”

İnce ve CHP heyetine önce çay ikramı yapıldı. İnce “Sohbet güzel koyu şimdi bir de kahve içeriz” dedi. Lütfü Türkkan ise CHP Genel Merkezi’nde yaşanan asansör krizini hatırlatıp, “Bizim asansörde sıkıntı olmaz Cumhurbaşkanı adayımız için gerekirse bizler ineriz” diye espri yaptı.

“İkinci tura siz kalırsanız kayıtsız ve şartsız sizin Erdoğan’a karşı seçilmeniz için tüm Türkiye’yi dolaşacağım”

Görüşmede Muharrem İnce’nin Akşener’e “Sayın Başkan, bu seçim ikinci tura kalır. İkinci tura siz kalırsanız kayıtsız ve şartsız sizin Erdoğan’a karşı seçilmeniz için tüm Türkiye’yi dolaşacağım” dediği öğrenildi.

“Siz de 2. tura kalırsanız ben de aynı şekilde sizi destekleyeceğim”

Akşener de seçimin ikinci tura kalacağını öngördüğünü belirterek,”Ben daha partiyi kurmadan bu konudaki görüşlerimi beyan etmiştim. Aynı yerdeyim. Siz de 2. tura kalırsanız ben de aynı şekilde sizi destekleyeceğim” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica