Genel

CHP Başiskele Gençliği İktidar İçin Çalışıyor

CHP Başiskele Gençliği İktidar İçin Çalışıyor

CHP Başiskele Gençlik Kolları Başkanı Levet Soycan ve yol arkadaşları “Güç Sende Senin Elinde” sloganı ile Başiskele’de altı ok bayrağını iktidara taşımaya yönelik sahada çalışmaya son hızla devam ediyor

Kolay gelsin demedikleri esnaf kapısını çalmadıkları ev bırakmamaya kararlı halkçı-yurtsever gençlik ”Halkın İktidarı” için inançlı ve kararlı.

CHP Başiskele Gençliği İktidar İçin Çalışıyor
CHP Başiskele Gençliği İktidar İçin Çalışıyor

Daha önce CHP Başiskele Gençlik Kolları, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik’in genelgesi ile Başiskele sahili çevresinde üye kayıt standı açıp genel merkezin ikinci yüzyıla çağrı beyannamesini dağıttılar.

Yine CHP Gençlik Kolları Genel merkezinin koordine ettiği, #güçsendeseninelinde sloganıyla başlattığı ilk defa oy kullanacak genç seçmen çalışmasını 12 ilçede eş zamanlı olarak başlattılar.

Tek tek kapıları çalarak Kocaeli’de bulunan 83 bin ilk defa oy kullanacak genç seçmene ulaşmayı hedefledikleri bu çalışmada, ulaştıkları gençlere Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu ilettiler.

Kocaeli’de eş zamanlı olarak yürüttükleri çalışmada ilk gün ilk defa oy kullanacak 1200 gence ulaşmayı başardılar. Ulaştıkları gençlerin dertlerini dinlediler, geleceği konuştular.

Biz gençlerin kurtuluşu yine biz gençler sayesinde olacak! Güç bizde, bizim elimizde!
İktidar gençlerle gelecek!

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica