Genel

CHP Başiskele ilçe örgütünden Atamıza çiçekli anma

CHP Başiskele ilçe örgütünden (Cumhuriyet Halk Partisi) CHP Başiskele İlçe Örgütü; 10 Kasım Cumartesi günü Mustafa Kemal Ataürk’ü aramızdan ayrılışının 80’inci yılında Başiskele Kaymakamlığı yeni binası Atatürk anıtına; saat 9.05 de saygı – sevgi ve özlemle ile andı. CHP Başiskele ilçe örgütünden detaylar haberimizde…

CHP Başiskele ilçe örgütünden …

“Cumhuriyetimizin kurucusu, dünya barışının simgesi, ilerici – yurtsever önderimiz Mustafa Kemal Ataürk’ü aramızdan ayrılışının 80’inci yılında…”

Atamıza çiçek bırakmak için sıraları çoşturan Cumhuriyet sevdalısı partililer…

(Cumhuriyet Halk Partisi) CHP Başiskele İlçe Örgütü 10 Kasım Cumartesi günü Ulusal Kurtuluş Savaşımımızın önderi, başkomutan, Cumhuriyetimizin kurucusu, dünya barışının simgesi, ilerici – yurtsever önderimiz Mustafa Kemal Ataürk’ü aramızdan ayrılışının 80’inci yılında Başiskele Kaymakamlığı yeni binası Atatürk anıtına saat 9.05 de saygı – sevgi ve özlemle ile andı.

CHP Başiskele Av. Aysun kılınç ve brezilya dan gelen misafirleri ile Atamıza çiçek bıraktılar…

CHP Başiskele ilçe örgütünden; “Atamıza bir çiçek de sen sun” etkinliği…

Atatürk Anıtına Kaymakamlık, Donanma ve Belediye çelenklerinin ardından çelenk koyan İlçe başkanı İrfan Keskin, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri ve yaklaşık yüz Cumhuriyet Halk partili Atasının anıtı önünde uzun bir kuyruk oluşturdu ve “Atamıza bir çiçek de sen sun” etkinliği çerçevesinde beraberinde getirdikleri karanfilleri tek tek Atasına sunarak saygı duruşunda bulundu.

İrfan Keskin’den günün önemine vurgu yapan konuşma…

Anma törenine katılan başta protokol olmak üzere öğrenciler tarafından ilgi ile izlenen Atamıza bir çiçek de sen sun etkinliği ile ilgili olarak CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin konuşmasında;

“Bizler Atamızı sevmiş olmak için sevmedik…

Ulusal kurtuluş savaşımımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutanımızı tüm hücrelerimizle yürekten sevdik ve ilelebet de seveceğiz.

“Sevgi ve saygımızın ifadesi olarak Atamıza çiçek sunduk”

Önderimizin aramızdan ayrılışının 80’inci yılında Cumhuriyete, Atamızın ilke ve devrimlerine ve tam bağımsız Türkiye’ye yürekten bağlı güzel ülkemize sevdalı yurtsever tüm partililerimizle birlikte sevgi ve sınırsız saygımızın ifadesi olarak her bir partilimiz Atamıza sevgi – saygı ve özleminin ifadesi olarak çiçek sunduk.

“Bayraklar ne unutulur, ne gömülür”

Atamız bayraktır. Bayraklar ne unutulur, ne gömülür. Sevdalısı olduğumuz güzel vatanımızda tek bir yurttaşımız kalana dek Atatürk sevgisi ve saygısı yaşayacaktır” dedi.

Günün anısına CHP İlçe örgütü ve partiler toplu fotoğrafta…
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica