Genel

CHP Başiskele Kadın Kolları Cumhuriyetimizi kutladılar

CHP Başiskele Kadın Kolları CHP Başiskele İlçe Kadın Kolu yönetimi tarafından geleneksel olarak her ay düzenlenen kadınlar günü buluşmasında Cumhuriyetin 95. yılı coşku ile kutlandı. CHP Başiskele Kadın Kolları detaylar haberimizde…

CHP Başiskele Kadın Kolları

CHP İl’den katılımlar…

Kadın Kolu yönetiminin her ay gerçekleştirdiği kadınlar günü etkinliği önceki gün partinin ilçe binasında gerçekleştirildi. CHP Başiskele İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Şamba ve yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen programa CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ın eşi Av. Nurdan Sarıbay, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi, CHP Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, CHP Başiskele İlçe yönetim kurulu üyeleri ve partinin önde gelen birçok ismi katıldı.

CHP’li kadınlarımız…

Cumhuriyetin Kuruluşu ve Nitelikleri Sunumu

(Cumhuriyet Halk Partisi) CHP Başiskele İlçe Başkanlığının Cumhuriyet Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen program, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının manevi huzurunda yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından CHP Parti Okulu Eğitmeni Tarihçi Av. Aysun Kılınç’ın ‘Cumhuriyetimizin Kuruluşu ve Nitelikleri’ adlı sunumu ile devam etti. İlgi ile izlenen sunumda Atatürk ilkelerinin evrenselliği; Cumhuriyetimizi demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olarak yaşatmanın önemi üzerinde duruldu. Kutlama, katılımcılar tarafından seslendirilen şiir ve marşlarla devam etti.

Kadınlarımız toplu halde…

Programlar sürecek…

CHP Başiskele İlçe Kadın Kolu Başkanı Elif Şamba ve yönetimi tarafından ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilen programda; önümüzdeki süreçte düzenlenecek olan organizasyonlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica