Siyaset

CHP Çayırova ilçe örgütünün Çayırova halkına teşekkür mesajı

CHP Çayırova ilçe örgütünün Çayırova halkına teşekkür mesajı Hartamacı; “Seçim sürecinde inananların sesi olmanın yanında, bize inanan Çayırova halkımızdan aldığımız güvenle onların onuru olmanın motivasyonu ile çalıştık” dedi. detaylar haberimizde…

CHP Çayırova ilçe örgütünün Çayırova halkına teşekkür mesajı

31 Mart yerel seçimleri yapıldı. Yapılan seçimler sonunda siyasi partilerin kazananı ve kaybedeni oldu. Kazananlar mazbatalarını beklerken kaybedenler olağan yaşamlarına geri döndüler. Yeniden seçimlere hazırlananlar için ise yeni bir seçim takviminin süreci başlamış oldu.

Kocaeli ilinde CHP ve İyi Parti seçim işbirliği yaparak seçimlere ortak adaylarla girdiler. Millet İttifakının seçime ortak aday ile girmediği tek ilçe ise Çayırova ilçesi oldu.

Çayırova ilçesinde iki adayla seçime giren Millet İttifakının her iki adayı da başarılı sonuca ulaşamadı. Bu ilçemizde başarılı sonuca ulaşma hayali başka bir bahara kaldı.

Yapılan seçimlerden sonra CHP Çayırova ilçe başkanı Çetin Hartamacı, sürecin bütününü değerlendiren bir basın açıklaması yaptı.

Hartamacı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Değerli Partili yol arkadaşlarım, Çayırovamızın güzel insanları, 31 Mart Mahalli idareler Yerel seçimlerinde partimize, davamıza göstermiş ilgi, katkı, özveri ve azimli çalışmalarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreç boyunca partimiz içerisinde çalışmalarda büyük bir özveri ile görev almış tüm gençlere, kadınlara, partili mensuplarımıza; değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma; belediye meclis üyesi arkadaşlarımın yanı sıra yeni meclis üyesi adayı arkadaşlarıma; CHP Kocaeli il başkanım Cengiz Sarıbay’a ve belediye başkan adayım Selahattin Kaya’ya; Bölge milletvekilerimden PM üyem Haydar Akar ve Tahsin Tarhan‘a; CHP gurup başkanvekilim Özgür Özel‘e; onlarca yüzlerce kıymetli dava arkadaşlarıma, yoldaşlarıma; sandık görevlilerime, okul sorumlularıma, partili sandık müşahitlerime, partili avukatlarıma; Ve gönüllü çalışma ordumuza bize sağladıkları katkılar, destekler ve çabaları için teşekkür ediyorum.

Bu seçim sürecinde inananların sesi olmanın yanında, bize inanan Çayırova halkımızdan aldığımız güvenle onların onuru olmanın motivasyonu ile çalıştık. Bu süreç içinde durumdan vazife çıkaranları da unutmayacağımızın sözünü vererek; Cumhuriyet Halk Partisi’nin yurtsever ailesine de saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica