Genel

CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk Bayram mesajı yayımladı

CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk Bayram mesajı yayımladı Kardeşçe yaşamak, zor günlerden geçtiğimiz bu süreci hep birlikte aşmak ve ülkemizi her alanda güçlü kılmak herkesin birincil görevidir. CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk Bayram mesajı yayımladı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

CHP Darıca ilçe başkanı Yakup Törk Bayram mesajı yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Törk mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gelir dağılımındaki uçurum büyürken, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet ve istismarın ise önüne geçilemiyor”

“Ülkemiz ne yazık ki bir bayrama daha, bir önceki bayramdan yoksul giriyor. İşsizlik, yoksulluk her geçen gün artıyor. Gelir dağılımındaki uçurum büyürken, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet ve istismarın ise önüne geçilemiyor. Yaşam tarzlarına, din ve vicdan özgürlüğüne yönelik saldırılara her geçen gün yenileri ekleniyor, eğitimdeki adaletsizlik ve medya üzerindeki baskılar ise iyice derinleşiyor.

“Türkiye Cumhuriyetimizin bu temel problemlerinin çözümü, kaybettiğimiz adalet, demokrasi ve huzur ilhamının geri dönüşünü sağlayacaktır”

Kuruluşundan bu yana tüm mazlum devletlerin umudu olan, ‘Laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti’ harcıyla karılmış, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu ve kimsesizlerin kimsesi kıldığı Türkiye Cumhuriyetimizin bu temel problemlerinin çözümü, kaybettiğimiz adalet, demokrasi ve huzur ilhamının geri dönüşünü sağlayacaktır. Kardeşçe yaşamak, zor günlerden geçtiğimiz bu süreci hep birlikte aşmak ve ülkemizi her alanda güçlü kılmak herkesin birincil görevidir. Bunun için daha iyi idare edilen, yarınlarına güvenle bakan, demokrasisini geliştirmiş, insan hakları konusunda kendine yöneltilen tüm iddiaları aşmış, barış içerisinde yaşayan bir Türkiye istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Türkiye için parlak bir geleceği ancak bu ideallere bağlılıkla kurabiliriz.

“Tüm Ulumuzun Kurban Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum”

Bu duygu ve düşüncelerle; sevgiyi, kardeşliği, hoşgörüyü ve huzuru paylaşarak zor günlerimizi birlik ve beraberlikle aşacağımıza inanarak, başta Darıca’lı vatandaşlarımız olmak üzere tüm Ulumuzun Kurban Bayramını en içten duygularımla kutluyor, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica