Genel

CHP Gençlerinden Cumhuriyet kutlaması

CHP Gençlerinden Cumhuriyet kutlaması CHP Kocaeli Gençleri, 5 bin adet Atatürk fotoğraflı balon, 5 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Nutuk kitabını vatandaşlarla buluşturdu. detaylar haberimizde…

CHP Gençlerinden Cumhuriyet kutlaması

CHP İl Gençlik Kollarının vatandaşlara Atatürk fotoğraflı balon, Türk Bayrağı ve Atatürk’ün eşsiz eseri Nutuk’u dağıttığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğine gösterilen ilgi büyük oldu…

CHP gençlerinden Cumhuriyet standı
Geleceğimiz olan Cumhuriyet çocuğumuz…

Türk bayrağı ve Atatürk’ün eşsiz eseri Nutuk’u dağıttılar…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Gençlik Kolları, 95. Yılını kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara Atatürk fotoğraflı olan balon, Türk bayrağı ve Atatürk’ün eşsiz eseri Nutuk’u dağıttı. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız ve yönetimi tarafından Seka Park’ta düzenlenen etkinliğe CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkan Yardımcıları Bilgi Dehmen, Hasan Akar, Demet Karaman ve İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya da katılan isimler arasındaydı.

Vatandaşların ilgisi yoğun oldu…

5 bin adet Atatürk fotoğraflı balon; 5 bin adet Türk Bayrağı ve 2 bin adet Nutuk kitabını vatandaşlarla buluşturan etkinlikte ayrıca; Atatürk’e ait fotoğrafların yer aldığı serginin açılışı da gerçekleştirildi. 13.00-17.00 saatleri arasında Seka Park’ta açık olan standa vatandaşlar adeta akın etti. Stant alanına yerleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun yazısının yer aldığı; Ve üzerinde Atatürk ile Türk Bayrağının bulunduğu afiş önünde vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

İzmit ilçe binası önünde etkinlik yeniden gerçekleştirilecek…

Etkinliğin 29 Ekim Pazartesi Günü Yürüyüş Yolu’ndaki CHP İzmit İlçe Binası önündeki noktasında 13.00-17.00 saatleri arasında yeniden gerçekleştirileceği duyuruldu.

CHP gençleri fotoğraf standı
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica