Siyaset

CHP genel başkan yardımcısı Aykut Erdoğdu Darıca mitingine katılacak

CHP genel başkan yardımcısı Aykut Erdoğdu Darıca mitingine katılacak Yakup Törk; “24 Haziran seçimlerinin Türkiye için, demokrasi için, özgürlükler için, ekonominin düzelmesi için, Cumhuriyet kazanımlarının korunması için son şansımız olduğunu vatandaşımıza anlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. CHP genel başkan yardımcısı Aykut Erdoğdu Darıca mitingine katılacak detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

CHP genel başkan yardımcısı Aykut Erdoğdu Darıca mitingine katılacak

Miting 19 Haziran Salı günü saat 17.00’da…

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 19 Haziran Salı günü Kocaeli Darıca Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek mitingde vatandaşlarla bir araya gelecek.

“Demokrasi gönüllüsü tüm halkımız mitingimize bekliyoruz”

CHP Darıca İlçe Başkanlığında mitingin hazırlıkları devam ederken, İlçe Başkanı Yakup Törk; “24 Haziran seçimlerinin Türkiye için, demokrasi için, özgürlükler için, ekonominin düzelmesi için; Cumhuriyet kazanımlarının korunması için son şansımız olduğunu vatandaşımıza anlatmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Seçim çalışmaları kapsamında düzenleyeceğimiz mitingde Genel Başkan Yardımcımız Aykut Erdoğdu’yu Darıca’mızda ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Demokrasi gönüllüsü tüm halkımızı mitingimize bekliyoruz” dedi.

Katılımın yoğun olması bekleniyor…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, yoğun katılım olması beklenen miting için 19 Haziran 2018 Salı Günü Saat: 17.00’de Darıca Cumhuriyet Meydanında olacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica