Genel

CHP il ve ilçe kadın kolları Başiskele’de aşure dağıttı

CHP il ve ilçe kadın kolları Başiskele’de aşure dağıttıŞamba; “paylaşım ve dayanışmanın anlamı olan Muharrem ayında partimizin yöneticileri yol arkadaşlarımızla bir arada, her şeye karşın umudu ve güzellikleri seslendirerek anlamlı bir gün yaşadık” dedi. detaylar haberimizde…

CHP il ve ilçe kadın kolları Başiskele’de aşure dağıttı

Kendileri yaptılar…

Muharrem ayının birliği, beraberliği ve dayanışmayı öğütlediği bir ay olması nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başiskele Kadın Kolları Başkanı Elif Şamba; Ve Kadın Kolları yönetimi İlçe örgütü binasında, dayanışma içinde kendilerinin hazırladığı aşureleri kapı kapı dolaşarak halka dağıttı.

Etkinliğe CHP Kocaeli İl Başkan vekili Seda Oral, İl saymanı Naim Keskin, İl başkan yardımcıları Selim yıldız, Harun Özgür Yıldızlı, Av. Berna Çetin; İl Örgütü Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İyi Parti Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“bizler İnançla çalışıyoruz ve çalışacağız”

Aşure dağıtım etkinliği ile ilgili olarak CHP Başiskele Kadın Kolları Başkanı Elif Şamba; “Birliğin, kardeşçe bir arada yaşamanın, paylaşım ve dayanışmanın anlamı olan Muharrem ayında partimizin yöneticileri yol arkadaşlarımızla bir arada, her şeye karşın umudu ve güzellikleri seslendirerek anlamlı bir gün yaşadık. Geçtiğimiz günlerde 96. Kuruluş yıldönümünü kutlayan partimiz CHP, Atatürk ilke ve devrimlerinin, Laik, demokratik cumhuriyetin, temel hak ve özgürlüklerin ve adaletin güvencesidir. Ay yıldızı bayrağımıza, vatanımıza ve milletimize sevdalı bizler İnançla çalışıyoruz ve çalışacağız. Bu anlamlı etkinliğimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm yol arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica