Genel

CHP kadın kolları İsmet Çiğit’in şarlatanlığını yargıya taşıyor

CHP kadın kolları İsmet Çiğit’in şarlatanlığını yargıya taşıyorCHP kamuoyu tarafından çok okunan köşe yazarı İsmet Çiğit çalıştığı gazeteden diskalifiye edildikten sonra yerel bir internet gazetesinde yazmaya başladı. detaylar haberimizde…

CHP kadın kolları İsmet Çiğit’in şarlatanlığını yargıya taşıyor

Bir zamanlar CHP kamuoyu tarafından çok okunan köşe yazarı İsmet Çiğit çalıştığı gazeteden diskalifiye edildikten sonra yerel bir internet gazetesinde yazmaya başladı. Eskiden birbirlerine söylemediklerini bırakmayan kavgalısıyla şimdilerde kanka olarak birlikte yazıyorlar ve toplumun etkili kesimlerini tehdit eden yazıları kaleme almaktan da çekinmiyorlar.

Ulusal basın dahil yerelde tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

CHP’ den defalarca yapılan açıklamalardan sonra İyi Parti Kocaeli il teşkilatından da çok sert bir basın açıklaması yapılmıştı.

CHP işin peşini bırakmamakta kararlı adımlar atmaya başladı.

CHP il başkan vekili ve İl başkanı tarafından yapılan açıklamalardan sonra bir açıklama da CHP Kocaeli il kadın kollarından geldi.

Konuyu yargıya taşıyacağını söyleyen CHP Kocaeli il kadın kolları başkanı Songül Kaya basına ve kamuoyuna duyuru amaçlı bir açıklama yaptı.

Songül Kaya yapmış olduğu duyuru açıklamasında şunları söyledi:

“Basına ve kamuoyuna;

Sözde gazeteci yazar İsmet Çiğit’in kaleme aldığı yazısında çirkin ve ahlaksız ithamlarıyla sadece CHP’li Kadınları değil aktif siyaset yapan tüm partili kadınları hedef almıştır. Bu şahsın gerekli cezayı alması için 23.09.2019 Pazartesi (yarın) Kocaeli adliyesinde saat 15:00’da suç duyurusunda bulunacağız.

Tüm kadın arkadaşlarımızı ve kadına yapılan bu çirkin hareketin karşında duran herkesi yanımızda güç olmaya çağırıyoruz.”

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı
Songül Kaya

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica