Siyaset

CHP Kocaeli Başiskele ilçe yönetimini ortak akıl kararıyla belirledi

CHP Kocaeli Başiskele ilçe yönetimini ortak akıl kararıyla belirledi 17 Aralık Pazar günü yapılacak ilçe kongresinin hazırlıklarını yürütmek üzere Başkan İrfan keskin, İlçe örgütü başkan yardımcısı Vacit Çelik, Av. Aysun Kılıç, Dr. Fatih Çağlar ve İlyas Koçak’tan oluşan komisyon belirlendi. CHP Kocaeli Başiskele ilçe yönetimini ortak akıl kararıyla belirledi detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli Başiskele ilçe yönetimini ortak akıl kararıyla belirledi

“Altı ok yukarı daha daha yukarı” hedefiyle Kocaeli Başiskele ilçesinin yeni yönetimi geniş bir toplantıda belirlendi.

Nerede bir yoldaş varsa parti oradadır

CHP Başiskele ‘de ortak akıl kararı

CHP Başiskele İlçe örgütü Başkanı İrfan Keskin ve 14 kişilik yönetim kurulu üyeleri ve partinin saygın büyükleri 17 Aralık Pazar günü 12.00 – 16.00 saatleri arasında Yeniköy Kültür Merkezi’nde yapılacak Kongre öncesi yeni yönetimin oluşumu için bir araya geldi.

Aktif partililer oradaydı

Gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren değerlendirme ve asil ve yedekler yeni yönetiminin belirlenmesi toplantısına partinin saygın büyüklerinden İbrahim Kabasakal, Başiskele eski ilçe başkanı Muharrem İnce, Kocaeli Büyükşehir Meclisi eski grup başkanı Av. Fahri Örengül, Eski İl başkanı İbrahim Aydın, Eski il yönetim kurulu üyesi Dr.Fatih Çağlar, Yeniköy Mahalle Temsilcisi İlker Yılmaz ve Bahçecik’ten Sedat bayram hazır bulundu.

Yeni yönetim kurulu toplantıda belirlendi

Yapılan değerlendirilme sonucu İrfan Keskin’in başkanlığında yeni 14 kişilik asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri ve kongre sonrası haftalık yönetim kurulu üye toplantılarının yedek üyelerinde katılımı kararı oy birliği ile kararlaştırıldı.

Hazırlık komisyonu kuruldu

Ülke ve Başiskele’nin sorunları konusunda katılımcıların düşüncelerini de paylaştığı ortak akıl toplantısı sonucunda 17 Aralık Pazar günü yapılacak ilçe kongresinin hazırlıklarını yürütmek üzere Başkan İrfan keskin, İlçe örgütü başkan yardımcısı Vacit Çelik, Av. Aysun Kılıç, Dr. Fatih Çağlar ve İlyas Koçak’tan oluşan komisyon belirlendi.

“Zaferin yolu Başiskele’den geçecek”

İlçe Başkanı irfan Keskin; ‘’Sosyal demokrat harekete yakışır bir buluşma gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Partimizin saygın büyüklerinin değerli katkıları bize güç verdi. AKP güneş görmüş kar gibi eriyor.
Esnaf çaresiz, emekli, çiftçi, asgari ücretli ve yanan mutfaklarımızda ev kadınlarımız perişan.
Şehit haberleri her gün bir ocak söndürüyor, anaların, babaların, kardeşlerin, gelinlerin yüreğini yakıyor.
Hedefimiz önce insan ilkesi ile kaynak yaratan, üreten bir yerel yönetimi hemşehrilerimizin hizmetine sunmak.
Zaferin yolu Başiskele’den geçecek Ay yıldızlı bayrağımıza ve güzel vatanımıza sevdalı kadrolarımız ile başta Başiskele olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bugünden inançla çalışmaya başladık” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica