Siyaset

CHP Kocaeli Gençliği İstanbul seçimlerinde de sahadaydı

CHP Kocaeli Gençliği İstanbul seçimlerinde de sahadaydıAndız; “Adalete olan güvenimiz yeniden tazelendi. Sevginin hoşgörünün ön planda olduğu bir dönem başlıyor. Ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olsun” dedi. detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli Gençliği İstanbul seçimlerinde de sahadaydı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Gençlik Örgütü, seçim sürecinde olduğu gibi dün gerçekleşen İstanbul seçimlerinde yine sahadaydı.

Deniz KaramertCHP Kocaeli Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız ve ekibi Kocaeli’nin ardından İstanbul seçimlerindeki çalışmaları ile de takdir topladı. 23 Haziran’da tekrar seçime giden İstanbul için yoğun bir çalışma yürüten CHP’li gençler seçim süresi boyunca sahada yer aldı. Andız ve ekibi 23 Haziran günü de yine görev başındaydı.

Sancaktepe de bulunan okulları gezerek sandık görevlilerine başarılar dilediler…

Andız ve ekibi ilk olarak Ümraniye İlçe Örgütünde Koordinasyon Sorumlusu olan CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ettiler. Ardından CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile birlikte Sancaktepe de bulunan okulları gezerek sandık görevlilerine başarılar dilediler. Partinin genç avukatları ise sabah erken saatlerde görevli oldukları okullarda yerlerini aldılar. Gün boyunca sahada olan Andız ve ekibi seçim sonucunu da CHP 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’nde takip ettiler.

“Sevginin hoşgörünün ön planda olduğu bir dönem başlıyor”

Sonuçların açıklanmasının ardından kısa bir açıklama yapan CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Andız, “İstanbul sevgiyle, umutla, barışla, ayrıştırılmadan, sen, ben, o demeden yaşanacak bir kent olacak. Bu güzel sonucun alınmasında emeği geçen tüm örgütlerimize, demokrasiye gönül vermiş tüm yoldaşlarımıza, İstanbul’lulara teşekkür ediyorum. Adalete olan güvenimiz yeniden tazelendi. Sevginin hoşgörünün ön planda olduğu bir dönem başlıyor. Ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olsun. İstanbul’da tüm Türkiye’de her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica