Genel

CHP Kocaeli il kadın kolları 5 bin kişilik Aşure dağıttı

CHP Kocaeli il kadın kolları 5 bin kişilik Aşure dağıttı CHP Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından Bekirpaşa’da düzenlenen aşure etkinliğine çevre sakinleri büyük ilgi gösterdi. CHP Kocaeli il kadın kolları 5 bin kişilik Aşure dağıttı detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli il kadın kolları 5 bin kişilik Aşure dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Kadın Kolları tarafından Bekirpaşa Üç Yol Meydanında düzenlenen aşure etkinliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile eşi Nurdan Sarıbay ve kızları Feyza Sarıbay Olgaç, Kocaeli İl Saymanı Naim Keskin ve eşi Ufuk Keskin, Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Hasan Akar, Bilgi Dehmen, Seda Oral, Sabriye Şahin, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetimi, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve partinin önde gelen bir çok ismi katıldı.

CHP’nin Aşure kazanı ve Bekirpaşa halkı…

“Aşureye konan herşey helaldir”

Meydana kurulan masalara taşınan 5 bin kişilik aşure kazanları dualar eşliğinde açıldı. Bekirpaşa sakinlerine hitap eden İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, “Aşure hoşgörüdür, sevgidir, birlikteliktir, berekettir. Buradaki aşure paylaşımımızın her daim yaşamlarımıza saygı olarak, sevgi olarak yansımasını diliyorum” diye konuştu. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise, “Muharrem ayı vesilesi ile her bölgemizde aşure etkinlikleri yapılmakta. Bugün burada Bekirpaşalılar ile bir araya gelerek aşuremizi paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Aşurenin içine konan her şey helaldir. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından aşureler vatandaşlara dağıtıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica