Genel

CHP Kocaeli il örgütü 3 ilçenin başkan adaylarını tanıtacak

CHP Kocaeli il örgütü 3 ilçenin başkan adaylarını tanıtacak CHP Kocaeli İl Örgütü, Gebze, Çayırova ve Kartepe’de; belediye başkan adayı olarak yerel seçim maratonunu göğüsleyecek olan isimler için aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli il örgütü 3 ilçenin başkan adaylarını tanıtacak

CHP Kocaeli İl Örgütü, CHP‘nin Gebze; Çayırova ve Kartepe’de belediye başkan adayı olarak yerel seçim maratonunu göğüsleyecek olan isimler için aday tanıtım toplantısı düzenleyecek.

Tanıtım toplantısı 11 Aralık Perşembe Günü saat 17.00’da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü; 6 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Parti Meclisi (PM) toplantısında açıklanan CHP‘nin Gebze; Çayırova ve Kartepe belediye başkan adaylarını düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıtacak. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlık edeceği toplantı, 11 Aralık Perşembe Günü saat 17.00’da İl Örgütü binasında gerçekleştirilecek.

CHP il binasında 3 ilçenin adaylarının tanıtım toplantısı yapılacak

Toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, il yönetim kurulu üyeleri, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Kartepe İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı,
CHP Gebze Belediyesi Başkan adayı Recep Dursun,
CHP Çayırova Belediyesi Başkan adayı Selahattin Kaya ve 
CHP Kartepe Belediyesi Başkan adayı Cumhur Karakadılar katılacaklar.

Örgütlenme, gençlik ve kadın kolları başkanları da katılacak…

CHP‘li Aday ve yöneticilerin yanı sıra adayı belirlenen 3 ilçenin örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcıları, kadın kolu ve gençlik kolu başkanları da katılım sağlayacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica