Siyaset

CHP Kocaeli il örgütünden örnek davranış

CHP Kocaeli il örgütünden örnek davranış … CHP İl binasında bulunan Konferans Salonu’na CHP Eski İzmit İlçe Başkanı Rafet Yıldızlı’nın adı verildi. Salonun açılışı geçmiş dönem genel başkanlarından Murat Karayalçın’ın katılımı ile gerçekleştirildi. …detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli il örgütünden örnek davranış

Konferans Salonu’nun açılışına geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı olan CHP Eski İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eski İzmit Belediye Başkanı Erol Köse, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP İzmit eski İlçe Başkanı Rafet Yıldızlı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Rafet Yıldızlı’nın oğlu CHP İl Yöneticisi Harun Yıldızlı, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Sarıbay: “Burayı partililerimizin katkılarıyla yaptık”

Programda sözü alan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay; “Bu binanın yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Belediye imkanları olmadan partililerimizin katkılarıyla yaptık burayı. Bina açılışımıza genel başkanımız gelmiş ve binamızı çok beğendiğini ifade etmişti. Şimdi de Rafet Yıldızlı Konferans Salonu’nun açılışında birlikteyiz. Rafet kardeşimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. İnsanlar sağlığında vefa görmek isterler” dedi.

Karayalçın: “Örnek bir davranış”

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın ardından kürsüye geçen geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı olan CHP Eski İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, “Vefanın sol siyasette önemsenmesi gerekiyor. Rafet Yıldızlı benim yol arkadaşım. Bu salona adının verilmesinden büyük memnuniyet duydum. Bunu Kocaeli örgütünün örnek bir çalışması olarak görüyorum. CHP’liler dayanışma içerisinde olmalı. Herkese vefa duygusunu göstermeliyiz. Hepimiz değerliyiz. Halkımız için çaba harcayan herkes değerlidir. İzmit Belediyesi’nin kazanılmasından dolayı da sizleri kutluyorum” ifadelerini kullandı.

“İzmit Belediye Başkanımızın başarılı olacağına inanıyorum”

Karayalçın sözlerinin devamında, “Fatma hanımın parlamentoda verdiği mücadeleyi gördüğüm için bunu söylüyorum. Fatma hanım bizim gözbebeğimiz. Biz farklıyız. Bizim belediye başkanlarımız eşitlik, özgürlük, dayanışma için hemşerilerine hizmet etmelidir.Biz bu değerler için siyaset yapan insanlarız. Belediyeler bunun örneklerini vermelidir. Bu uygulamaların başladığını da görüyorum” dedi.

“Kent rantı hırsızlıktır”

CHP’li belediye başkanlarının kamu çıkarlarını gözeterek çalışmalarını yürüteceklerini ifade eden Murat Karayalçın; “Kent yoksullarına sahip çıkacağız. Kent rantçılarına da karşı çıkacağız.Kent rantı hırsızlıktır. Büyük bir güçle geldik biz. Türkiye nüfusunun yüzde 45’ini CHP’li belediyeler yönetiyor. Milli gelirin yüzde 60’ını bizim belediye başkanlarımızın yönettiği kentlerde üretiyoruz. Biz bu yaklaşımımızı sürdürürsek Cumhurbaşkanlığını kazanırız. Belediye başkanlarının sergileyecekleri başarılar çok büyük önem taşıyor. Bu başarıdan veya başarısızlıktan partililer olarak bizlerde sorumluyuz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica