Genel

CHP Kocaeli Rafet Yıldızlı Konferans Salonu açılıyor

CHP Kocaeli Rafet Yıldızlı Konferans Salonu açılıyorCengiz Sarıbay ve yönetim kurulunun aldığı karar ile il örgütü binasında yer alan konferans salonuna partinin ve kentin önde gelen isimlerinden olan geçmiş dönem İzmit İlçe Başkanı Rafet Yıldızlı’nın adı verilecek. detaylar haberimizde…

CHP Kocaeli Rafet Yıldızlı Konferans Salonu açılıyor

CHP İl Örgütü binasında yer alan ve efsane başkan Rafet Yıldızlı’nın adının verileceği konferans salonu; 19 Temmuz Cuma günü geçmiş dönem genel başkanlarından Murat Karayalçın’ın katılımı ile düzenlenecek olan törenle açılacak.

19 Temmuz Cuma Günü saat 17.00’da…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetim kurulunun aldığı karar ile il örgütü binasında yer alan konferans salonuna; partinin ve kentin önde gelen isimlerinden olan geçmiş dönem İzmit İlçe Başkanı Rafet Yıldızlı’nın adı verilecek. Rafet Yıldızlı Konferans Salonu’nun 19 Temmuz Cuma Günü saat 17.00’da gerçekleşecek olan açılış törenine; CHP’nin önde gelen birçok isminin yanı sıra geçmiş dönem genel başkanı ve eski Dış İşleri Bakanı Murat Karayalçın’ın da katılacağı öğrenildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica