Siyaset

CHP Parti meclisinin son üyesi kura ile belirlendi

CHP Parti meclisinin son üyesi kura ile belirlendi CHP Parti Meclisi’nin son üyesinin belirlenmesi için aynı oyu olan Ünal Çeviköz ve Eren Erdem arasında çekildi. Kuranın ardından Çeviköz, Parti Meclisi üyesi oldu. CHP Parti meclisinin son üyesi kura ile belirlendi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

CHP Parti meclisinin son üyesi kura ile belirlendi

Kura sonucu son üye Çeviköz oldu

CHP Parti Meclisi (PM) seçiminde aynı oyu alan Ünal Çeviköz ve Eren Erdem arasında kura çekimi yapıldı. Kura sonucunda Çeviköz, PM’ye girdi.

Ünal Çeviköz ve İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 359 oy alarak eşit kaldılar

CHP 36’ncı Olağan Kurultayı, 3-4 Şubat’ta Ankara’da yapıldı. Kurultayın ikinci gününde ise PM ve YDK (Yüksek Disiplin Kurulu) üyeleri seçildi. PM seçiminde emekli büyükelçi Ünal Çeviköz ve İstanbul Milletvekili Eren Erdem, 359 oy aldı.

Kura çekimi bugün yapıldı

CNN Türk’ten Ünal Kaya’nın haberine göre, Çeviköz ve Erdem arasında kura çekimi bugün yapıldı. Kura sonunda Çeviköz, PM üyesi oldu.

Eren Erdem, Çeviköz’e başarılar diledi

Twitter hesabından açıklama yapan Eren Erdem, Çeviköz’e başarılar diledi. Erdem paylaşımında, “Hiçbir anahtar listede yer almadan aday olduğum 36. Kurultayımız PM adaylığında eşit oy aldığımız Sn. Ünal Çeliköz ile aramızda seçim kurulunca gerçekleştirilen kura çekiminde Ünal bey CHP Parti Meclisi üyesi olmuştur. Hayırlı olsun, başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica