Siyaset

CHP’li Nuşirevan Elçi Karayalçın’la Görüştü

CHP’li Nuşirevan Elçi Karayalçın’la Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Danışmanı Nuşirevan Elçi, SHP Genel Başkanı ve Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın’ı makamında ziyaret etti – akarhaber

CHP Genel Danışmanı siyasetçi Elçi, Karayalçın’ı ziyaret etti. Ziyarette Elçi’ye Gaziantep Yazarlar Birliği Derneği Başkanı Cemal Saygıdar ve Av. Birkan Aslan da eşlik etti. Ziyarette başkanların gündeminde yaklaşan seçimler ve diğer sıcak başlıklar vardı. Ülke gündemiyle ilgili istişarede bulunan başkanlar İmamoğlu’nun hapis cezasına ilişkin de fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Elçi, misafirperverliği için Karayalçın’a teşekkür ederek, “Hemşerim Gaziantep Yazarlar Birliği Derneği Başkanı Cemal Saygıdar ve Av. Birkan Aslan İle birlikte SHP Gen. Bşk ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Karayalçın’ı ziyaret ettik. Ülke gündemine dair uzun uzadıya konuştuk, bol bol istişarede bulunduk. Güzel sohbeti ve ev sahipliği için teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica