Siyaset

CHP’li Özkan: “Esnaf sıkıntıları korkudan dile getiremiyor”

CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, “Oldukça zor günler geçiren esnafımız terörize edilmekten korktukları için dertlerini anlatmaya korkuyorlar” dedi. detaylar haberimizde…

CHP’li Özkan: “Esnaf sıkıntıları korkudan dile getiremiyor”

BURSA (İGFA) – CHP Genel Başkan Yardımcısı  Ali Öztunç ile birlikte Uşak ziyaretine katılan CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Uşak’ta yaşanan intihar olayının esnafın geldiği son noktayı gösterdiğini söyledi.  COVID-19 ile mücadele kapsamındaki tedbirlere yönelik esnafı ziyaret ettiklerini anlatan Milletvekili Özkan, ülkeyi yönetenlerin gerçekleri görmek istemediğini kaydetti.

Esnafın ekonomik sorunlar yüzünden intihar ettiğini hatırlatan Milletvekili Özkan, “Biz gerçekten çok üzüldük. Komşuları esnaf arkadaşları gerçekten çok iyi bir insan olduğunu, çok iyi bir esnaf olduğunu, son zamanlarda artık ekonomik sıkıntılarının had safhada olduğunu ve arkadaşları ile çok paylaşmamakla beraber, küçük küçük yardımlar talep ettiğini ifade ettiler. Tabi insanlar intihar sebebini araştırıyorlar ama altında psikolojik sebeplerde, hastalıklar da yatıyor ama ekonomik olduğunu özellikle esnaf arkadaşları altını çizerek vurguladılar. Çok neşeliydi, çok gerçekten yardımsever arkadaşımızdı diye belirttiler. Allah rahmet eylesin. Ama esnafın durumu gerçekten bu durumda esnaf” diye konuştu.

Esnafların sıkıntılarını anlatmaktan korktuğunu dile getiren Milletvekili Özkan, Esnaf Odaları’na yaptıkları ziyaretlerde de, esnafın sıkıntılarını kendilerini terörize etmelerinden korktukları için dile getiremediğini söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica