Siyaset

CHP’li Sarı lunapark planlarının iptal davası için adliyeye gitti

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin satış kararı aldığı Atatürk Parkı ile Vergi Dairesi arasında yer alan Lunapark arazisinin planlarına yönelik iptal davası açtıklarını duyurarak, “AK Partinin ihanetlerinin artık sonu gelmeli” dedi.

BALIKESİR (İGFA)- CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, parti yöneticileri ile birlikte, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin satışı karar aldığı Atatürk Parkı ile Vergi Dairesi arasında yer alan lunapark arazisinin planlarına yönelik olarak iptal davası açmak için soluğu adliyede aldı.
 
“YOL YAKINKEN BU SATIŞTAN VAZGEÇİN”

Dava ile ilgili konuşan Başkan Sarı, “Bu alanı halkımızın kullanımına kazandırmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Bu satışa karşı olan tavrımız bugün de yarın da aynı şekilde devam edecek. Buradan kamuoyuna ve yetkililere bir kez daha seslenmek istiyorum. Gelin, yol yakınken bu satıştan vazgeçin. Ne alan ne de satan buradan memnun olamayacak! Bizim kent hakkını savunma mücadelemiz ise her platformda devam edecek. Yeter artık! Bu kente yaptığınız ihanetlerin bir sonu gelmeli.” ifadelerini kullandı.  

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica