Sağlık

Cinsel içerikli rüyaların anlamları

Cinsel içerikli rüyaların anlamları Cinsel içerikli rüyalar, herkesin gördüğü ve uyandığında genellikle suçluluk hissettiği türden. Bu tür rüyaların anlamı aslında düşündüğünüzden çok farklıdır. En azından psikanalistler öyle diyor. Gelin, cinsellik içeren rüyaların gerçek anlamlarına bir göz atalım. Cinsel içerikli rüyaların anlamları detaylar haberimizde…

Cinsel içerikli rüyaların anlamları

Bir Yabancıyla Seks Yapmak

Bu tür rüyalarda karşı taraf fluğdur ve kesinlikle tanıdığınız biri değildir. Bu rüyalar libidonuzun yüksek olduğunu gösterir. Psikologlara göre bu rüyayı çok görüyorsanız, cinsellik ihtiyacınızı uyanıkken tam olarak karşılayamıyor olabilirsiniz.

Eşcinsel İlişki Görmek

Kendinizi heteroseksüel olarak tanımlıyor ancak rüyanızda bir hemcinsinizle yakınlaşıyorsanız; bu gizli bir eşcinsel olduğunuz anlamına gelmiyor. Aslında bu tür rüyalardaki partneriniz, bilinçaltınızdaki sizin bir parçanız. Bu rüyalar kendinizi olduğunuz gibi kabullenip sevmeyi öğrendiğiniz anlamına geliyor.

İş Arkadaşıyla Seks Yapmak

Bu bilinçaltınızda iş arkadaşınıza duyduğunuz bir ilginin belirtisi olabilir tabii, ancak böyle bir şey yoksa bu rüyanın anlamı işinize daha fazla odaklanacağınız ve işinizde ilerleyeceğiniz yönünde.

Rüyada Aldatmak

Bu ilişkiniz için kötü bir işaret olabilir. Belki ilişkiniz sizi yeterince tatmin etmiyordur. Tabii böyle olmayabilir de, belki de sadece cinselliğinizin yeni bir yönünü keşfettiğiniz anlamına geliyor.

Ensest İlişki Görmek

Böyle bir rüya görürseniz kesinlikle panik yapmayın, bu rüyanın anlamı bilinçaltınızda aile üyelerinizle aranızdaki mesafenin yarattığı hayal kırıklığı. Onlarla daha fazla vakit geçirmek ve ilişkilerinizi düzeltmek, bu tür rüyalar görmenizi engelleyecektir.

Arkadaşla Seks Yapmak

Eğer arkadaşınıza karşı bir şey hissetmiyorsanız, bu rüyanın anlamı onun sahip olduğu bir özelliğe sahip olma isteğiniz.

Başkalarını Seks Yaparken Görmek

Rüyanızın bile başkalarının üzerine olması; kendi cinselliğiniz, vücudunuz ya da özgüveninizle ilgili bazı problemleri işaret eder.

Kendinizle Seks Yaptığınızı Görmek

Hayır, mastürbasyondan bahsetmiyoruz. Eğer rüyanızda kendinizle yakınlaştığınızı gördüyseniz, bu kendinize olan güveninizin tam olduğunu söylüyor.

Fetiş ve Sıra Dışı Seks Görmek

Bu tür rüyalar hayatınızda yeni ve yaratıcı bir girişimde bulunmaya hazır olduğunuz anlamına geliyor.

Eski Sevgiliyle Seks Yaptığını Görmek

Saydığımız rüyalar arasında en tehlikeli olan bu. Çünkü hala eski sevgilinize karşı bir şeyler hissettiğinizi düşünmenize neden olabilir. Oysa bu rüyanın anlamı şu anki ilişkinizde eski ilişkinizde yaşadığınız bir sorunun aynısını ya da benzerini yaşıyor olmanız.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica