Sağlık

Cinsel ilişkiden sonra baş ağrısı başlayan kadın felç geçirdi

Cinsel ilişkiden sonra baş ağrısı başlayan kadın felç geçirdi Cinsel ilişkiden sonra yaşanan baş ağrısına dikkat… Kötü sonuçlara yol açabiliyor. Doktorlar uyardı. Cinsel ilişkiden sonra baş ağrısı başlayan kadın felç geçirdi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Cinsel ilişkiden sonra baş ağrısı başlayan kadın felç geçirdi

İngiltere Stourbridge kasabasında yaşayan 43 yaşında ki Lucinda Allen cinsel ilişki sonrasında beyin kanaması geçirerek felç oldu.

İngiltere’de Lucinda Allen isimli 43 yaşındaki kadın, cinsel ilişki sonrası beyin kanaması geçirerek felç oldu.

Cinsel ilişki sonrası şiddetli bir baş ağrısı çekmeye başladı

Stourbridge kasabasında yaşayan Lucinda Allen, cinsel ilişki sonrası şiddetli bir baş ağrısı çekmeye başladı. Akabinde hemen hastaneye kaldırılan talihsiz kadın, yapay komaya sokuldu. Doktorlar beyne yönelik baskıyı azaltmak için kranyotomiye (beyne ulaşmak için kafatası kemiklerinin kesilmesi) başvurdu.

Olay yaşandığında hamile olan Allen, 6 gün sonra uyandırıldı ve bebeğinin zarar görmediğini öğrendi

Bu üzücü olay yaşandığında hamile olan Allen, 6 gün sonra uyandırıldı ve bebeğinin zarar görmediğini öğrendi. Üç ay sonra ise (Kasım 2012) Marri-Alice adını verdiği bebeğini dünyaya getirdi.

Hiç kimse orgazm sonrası baş ağrısı hakkında konuşmak istemiyor

Kök hücre tedavisiyle bir gün tekrar ayağa kalkma hayalleri kuran Allen, bu süreçte farkındalık yaratmaya çalışıyor. Allen, “Hiç kimse orgazm sonrası baş ağrısı hakkında konuşmak istemiyor. Bu anlaşılabilir. Fakat ben bunun bir uyarı işareti olabileceği noktasında farkındalık yaratmak istiyorum” dedi.

Potansiyel kardeşlerini kaybettiğini anlatan İngiliz kadın, toplamda beş kez felç geçirdi.

Allen’ın orgazm olduktan sonra baş ağrısı yaşamasına…

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, doktorlar felçlerin damarlardaki konjenital anomaliden kaynaklandığını ve bu durumun da Allen’ın orgazm olduktan sonra baş ağrısı yaşamasına neden olduğunu düşünüyor.

Cinsel aktivite bağlantılı baş ağrılarının eforla artan basınçtan kaynaklandığı…

Cinsel ilişki sonrası baş ağrılarının, omurilik sıvısının kafatasından omurgaya sızmasından kaynakladığı düşünülüyor. Bazı nörologlar ise cinsel aktivite bağlantılı baş ağrılarının eforla artan basınçtan kaynaklandığına inanıyor.

Cinsel ilişki sırasında doğal olarak artan kan basıncının neden olabileceği hasarlar konusunda uzmanlar uyarıyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica