Genel

Çocuklar Başkan Şayir’e söz verdiler hediyeyi kaptılar

Çocuklar Başkan Şayir’e söz verdiler hediyeyi kaptılar … Çocukların oyun, eğlence, el becerisi bir yana, kendi renklerini dünyaya yansıtmalarını isteyen Başkan Şayir’den boyama kitaplarını alan çocuklar Başkan Şayir’e teşekkür etmeyi de unutmadılar. detaylar haberimizde…

Çocuklar Başkan Şayir’e söz verdiler hediyeyi kaptılar

Büyük bir gayretle dört koldan çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası Cumhuriyet Mahallesinden ayrılırken gördüğü bir gurup çocuklar ile de bir süre sohbet etti.

BAŞKAN ŞAYİR, ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

Aracından inerek çocukların yanına giden Başkan Şayir, pandemi sürecinde yaşanan salgın nedeniyle maskesiz sokağa çıkmanın sağlıkları açısından risk taşıdığını belirterek maskesiz sokağa çıkmamalarını istedi.

Kurallara riayet hususunda söz alan Başkan Şayir, arabasından çıkarttığı boyama kitaplarını çocuklara dağıtarak onları ödüllendirdi.

ÇOCUKLARDAN BAŞKANA TEŞEKKÜR

Çocukların oyun, eğlence, el becerisi bir yana, kendi renklerini dünyaya yansıtmalarını isteyen Başkan Şayir’den boyama kitaplarını alan çocuklar Başkan Şayir’e teşekkür etmeyi de unutmadılar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica