Siyaset

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı kıvırdı

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı kıvırdı ‘Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır’ diyen AKP’li Ayhan Oğan yeni bir açıklama yaptı. Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı kıvırdı detaylar haberimizde…

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı kıvırdı

Oğan sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “16 Nisan itibariyle yeni bir süreç başlamıştır. Bunu engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Siyasi tarih bunu şöyle yazacaktır: Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, kurucu partisi CHP‘dir.

İkinci kurtuluş, Türkiye’nin tam bağımsız, halkın devleti olarak dizayn edildiği kurumsal yapıya kavuştuğu sürecin lideri de Recep Tayyip Erdoğan ve onun yanında saf tutan siyasi liderlerdir. Ve o kurtuluşun partisi de AK Parti’dir. Sözlerim gayet açık ve nettir, siyaset bilimi diye bir şey var, kimse bunun üstünü örtüp inkar edemez. Klavye üzerinden Twitter’dan sosyal medyadan vatan kurtaran aciz yaratıklar bize saldırıyor. Kimse bizim vatanseverliğimizi test etmeye kalkışmasın. 15 Temmuz gecesi tanklar havalimanını kuşattığında halkla direnmek varken kaçıp giden CHP liderini sorgulayın!”

Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı kıvırdı
Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı kıvırdı – Ogan’dan yeni açıklama
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica