Mecit Ünal

Dalkılıç Dilovalıyı gerçek başkanına kavuşturacak

Dalkılıç Dilovalıyı gerçek başkanına kavuşturacak Ercan başkanın, girdiği seçimlerde ipi göğüsleyemediği zamanlarda bile çok ciddi oy alan bir politikacı olma özelliği de var. yorum/haber

Dalkılıç Dilovalıyı gerçek başkanına kavuşturacak

Ercan Dalkılıç’ın hakkını vererek başlamak gerekirse, Dilovası ilçesinin sevilen, sayılan, güvenilir olmasının yanı sıra ilçenin kurucu belediye başkanıdır.

Belde dönemleri dahil bu ilçenin üç dönem belediye başkanlığını yapmış tecrübeli bir siyasetçi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kayıtlı bir üyesi olmasına karşın her siyasi parti ve partililer içinde her kulvarda siyasi ağırlığı olan halk politikacısı örneğidir.

Ercan başkanın, girdiği seçimlerde ipi göğüsleyemediği zamanlarda bile çok ciddi oy alan bir politikacı olma özelliği de var.

Kocaeli siyasetinin Dilovası ayağında partilerüstü kimliğiyle Saadet Partisi’nin adayı olarak lider özelliğine uygun davranmayı bilen bir politikacı.

Üç bin kişiyle açıklama…

Saadet Partisi adayı olurken, gerçek başkanını arayan Dilovası halkının susamışlığı, açıklama salonuna üçbin kişinin katılmasıyla yansımıştı zaten… Üçbin kişinin önemi çok büyük. 30 bin seçmenin bulunduğu ilçede üçbin kişiyle açıklama yapmak her siyasetçiye nasip olmuyor.

Dilovası halkının içine girdiğiniz zaman vatandaşlardan; Ercan Dalkılıç ilçemizin daha önce belediye başkanlığı görevini yerine getirmiş güvenilir bir liderdir. Dalkılıç’ın Dilovası için Kömürcüler OSB’sine karşı vermiş olduğu mücadele ortadadır. Hizmet anlamında güzel şeyler yapacağına inanıyoruz. Ercan başkan bize bunlar için güven veriyor. Bize de düşen Dilovası için elini taşın altına koyacak olan, ‘Rantçıları temizlersem Dilovasının bütçesi bize yeter’ diyen, başkanımız Ercan Dalkılıç’a tüm gücümüzle destek vererek 31 Marttan yüzümüzün akıyla çıkmak olacaktır. Bu işin artık partisi yok. Biz Ercancıyız… Bak ben MHP’liyim ama Ercan başkan için ev ev çalışma yapıyorum. Öyle birilerinin söylediği gibi biz birbirimizden ayrışmış değiliz. Ercan başkanın etrafında toplandık ve var gücümüzle çalışıyoruz. Bizim çalışmalarımızın içinde her kökenden ve her siyasi partiden insan var. Ve biz birlikte başaracağımıza inanıyoruz. Bizi bölemeyecekler. Ercan başkanın bizleri bir araya getirerek sağladığı mozaik, Türkiye’ye örnek olacak bir çalışmadır. AKP ve MHP bizi bölmek için her türlü oyunu oynuyor. Ancak biz bu defa partilerin dediklerine bakmıyoruz” sözlerini duyabiliyorsunuz.

AKP’liler Dilovalıyı üzüyor…

Dilovasının, Türkiye gündeminde yerini “kanser ovası” yakıştırmasıyla alması, yaşayanları üzdüğü sözlerinden anlaşılıyor.
Konuştuğumuz üzgün vatandaşlar; “Biz oy verdik belediye başkanı yaptık, yine oy verip milletvekili yaptığımız adamın inkar ettiği gerçekler bizi çok üzüyor. Bizim için gerçek araştırmalar yapan Profesörü içeri attırdılar. Biz Dilovalı olarak üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bunlar bize gelip hangi yüzle oy istiyorlar. Geçen gün iktidarın il başkanı mahalleden kovuldu. Bakan aynı şekilde yuhalandı. Bize bu güne kadar yalan söyleyenler bizden oy istemesinler, onlara oy yok… Bizim hayatlarımızı rantçılara peşkeş çekenler gitsinler kendi çöplüklerinden oy istesinler… Biz ‘Dilovası’nı üvey evlat muamelesinden kurtarmak için aday oldum’ diyen Ercan başkanımızdan başkasına oy vermeyeceğiz” diyorlar.

Tüm bu yaşanan gerçeklerin etrafında halkı bütünleştirmeyi başaran, tek başına bir parti konumundaki Ercan Dalkılıç’a başarılar dilenir ve sadece şapka çıkarılır. Yolun açık olsun başkan… Sen bu işi sandıktan önce bitirmişsin…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica