İGF

Davut Menki’den İGF Aksaray’a ziyaret

Son genel seçimlerde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olan Davut Menki, Aksaray basınında faaliyet gösteren Anadolu Sesi Gazetesi ve Aksaray Olay Haber ile İGF İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

AKSARAY (İGFA) –  MHP’de uzun yıllar yürüttüğü siyasi kariyerini il başkanlığı ile taçlandıran Davut Menki, Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti’ye geçmiş ve genel seçimlerde aday adaylığını açıklamıştı.

Aksaray siyasetinin köşe taşlarından, genel seçimlerde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olan Avukat Davut Menki, Coğlaki mahallesi muhtarlığı adaylığını gerçekleştiren Cumali Kandemir ve partililerin da olduğu heyet İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Aksaray İl Temsilciliği ile Anadolu Sesi Gazetesi’ni ziyaret etti.

Anadolunu Sesi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve İGF Türkiye Cumhuriyetleri Koordinatörü Cevat Boysak ile Aksaray Olay Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi ve İGF Aksaray İl Temsilcisi Ayşe Alp’e konuk olan ziyaretinde konuşan Davut Menki, siyaset yapmaya İYİ Parti’de devam edeceğini söyledi.

Anadolunun Sesi Gazetesi, Aksaray Olay Haber sitesi ve İGF ailesini tebrik eden Davut Menki, “Basın olmazsa olmazlarımızdandır. İşinizin zorluğunu en yakından bilenlerden birisiyim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum”dedi.

 

Anadolunun Sesi Gazetesi, Aksaray Olay Haber sitesi ve İGF ailesi olarak Davut Menki ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica