Genel

Değişim ve umut talebine benim imzamı da ekleyin

Değişim ve umut talebine benim imzamı da ekleyin Eski CHP milletvekili Barış Yarkadaş, tutuklu olarak cezaevinde bulunan CHP Parti Meclisi (PM) üyesi Eren Erdem’in, olağanüstü kurultay için imza verdiğini açıkladı. Değişim ve umut talebine Eren Erdem “benim imzamı da ekleyin” dedi. detaylar haberimizde…

Değişim ve umut talebine benim imzamı da ekleyin

“Benim başım kel mi?”

Tutuklanan CHP PM üyesi Eren Erdem, olağanüstü kurultay için imza verdi. Erdem mesajında, “Benim başım kel mi?:) Değişim ve umut talebine benim imzamı da ekleyin” ifadelerine yer verdi.

“Silivri zindanından değişim ve umut kurultayı için imza verdi”

Twitter hesabından açıklama yapan Barış Yarkadaş, eski milletvekili ve CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem’in CHP kurultayı için imza verdiğini belirtti. Yarkadaş, “CHP PM Üyesi arkadaşımız Silivri zindanından değişim ve umut kurultayı için imza verdi… Böylece imza veren delegelerin sayısı 540’a ulaştı” ifadelerini kullandı.

Yarkadaş, Erdem’in notunu da paylaşımına ekledi. Erdem’in mesajı şöyle:

“Umudu birlikte büyütmek için…”

“Benim başım kel mi? = Silivri’de kumpasla tutulurken, değişim ve umudun anlamını çok daha iyi anladım. Değişim ve umut talebine benim imzamı da ekleyin. Umudu birlikte büyütmek için, en kısa sürede buluşmak üzere…”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica