Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Demet Özdemir: ‘Çocukken korkunç biriydim’

Her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı alanlardan ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile dikkat çeken Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin bu haftaki konuğu güzel ve başarılı oyuncu Demet Özdemir oldu.

İSTANBUL (İGFA)-  Zorlu PSM’nin sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu yetenekli oyuncu Demet Özdemir oldu.  Demet Özdemir, çocukluğuna ve kariyerine dair oldukça samimi ve ilhan veren açıklamalarıyla izleyenlere etkileyici bir gece yaşattı.

Özdemir’in çocukluğuna dair sorular soran  İbrahim Selim, “Çocukken uyandığında bir süre kimseyle konuşmazmışsın?” sorusuna “Eskiden öyleydim ve korkunç biriydim. Hatta belki öyle olan kişiler de varsa bir şifre çözeriz şu anda. Çocukken inanılmaz hırslı, amaçları olan ve sabırsız biriydim. Her şey çok çabuk olsun istiyordum ama bunu düşündüğüm zamanlar 14 yaşındaydım. Yani ne kadar hızlı olabilir ki? Yine de bu sabırsızlık bende aşırı bir gerginlik yaratıyordu ve uyandığımda ‘Neden uyandım ki bugün?’ diye düşünüyordum.

Mesela aşırı neşeli biriyle karşılaştığımda ‘Neden bu kadar mutlusun, sabah sabah bu kadar neşeli olacak ne buluyorsun?’ diye sorardım. Ne zaman ki yapmak istediğim işi yapmaya başladım, para kazandım ve aileme olan sorumluluklarımı yerine getirmeye başladım işte o zaman ben de ‘Ne var bunda bu kadar gülünecek sabah sabah’ denilecek tiplere döndüm. Kısacası hayattaki amacınızı veya sizi mutlu edecek şeyleri bulduğunuzda çok mutlu uyanıyorsunuz.”  cevabını verdi. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica