Genel

Demir: ‘Bağışlanan Kurbanları soydaşlarımıza ulaştıracağız’

Türk Ocakları Kocaeli Şubesinden kurban bağışına davet

Demir: ‘Bağışlanan Kurbanları soydaşlarımıza ulaştıracağız’Demir; “kurban bağış kampanyasında bizlere emanet edilecek kurbanlar, genel merkezimizin görevlendireceği Ocak görevlilerinin nezaretinde usullere uygun bir şekilde kesilip dağıtımı yapılacaktır” dedi. detaylar haberimizde…

Demir: ‘Bağışlanan Kurbanları soydaşlarımıza ulaştıracağız’

Her yıl kurban bayramında Müslüman Türklerin yaşadığı coğrafyalarda kurban keserek soydaşlarımıza ulaştıran Türk Ocakları bu yıl da; Afganistan (Mezarı Şerif, Faryab, Şibirgan), Doğu Makedonya (Yörük Türkleri), Irak (Kerkük, Telafer, Erbil Türkmenleri), Kafkasya, Kırım, Kosova ve Suriye (Türkmendağı, Afrin, Çobanbey, İdlib)’de kesilecek kurbanları ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıtılacak.

“Bağışlar Ocak görevlilerinin nezaretinde usullere uygun kesilecektir”

Konu ile ilgili açıklama yapan Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir; “Genel merkezimizin öncülüğünde tüm şubelerimizin desteği ve katılımıyla Allah nasip ederse bu yıl da gerçekleşecek kurban bağış kampanyasında bizlere emanet edilecek kurbanlar, genel merkezimizin görevlendireceği Ocak görevlilerinin nezaretinde usullere uygun bir şekilde kesilip dağıtımı yapılacaktır” dedi.

“SMS ile ‘Kurbanınız kesildi’ bilgisi verilecek”

“Kurban sahiplerinin ad ve soy adları internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlanacak, İsminin ilan edilmesini istemeyen bağışçıların banka ödeme belgesinin açıklama bölümünde bunu belirtmeleri yeterli olacaktır. Ayrıca Kurban kesiminin ardından bağışçılara SMS ile ‘Kurbanınız kesildi” bilgisi verilecek, WhatsApp hesabı olanlara bağışladığı kurbanın kesim videosu gönderilecektir” diyen şube başkanı Demir, hayırseverleri kurban bağışına davet etti.

Kurban bedeli 1200 TL

Detaylı bilgi

https://www.turkocaklari.org.tr/

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica