Siyaset

Demir’den öğrencilere kapılarını açan cemevlerine teşekkür

Demir’den öğrencilere kapılarını açan cemevlerine teşekkür … Demir, “Kamu kaynaklarını ideolojik öncelikler doğrultusunda yandaşlar lehine sınırsızca kullananlar, üniversite öğrencileri söz konusu olduğunda duyarsız kalıyor” dedi. detaylar haberimizde…

Demir’den öğrencilere kapılarını açan cemevlerine teşekkür

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, öğrencilerin barınma sorununun üzüntü verici olduğunu belirterek kapılarını öğrencilere açan cemevlerine teşekkür etti.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Günümüz Türkiye’sinde ülkenin dört bir yanından “Barınamıyoruz” diyerek sokaklarda kalan üniversite öğrencilerimizin barınma sorununun varlığı ülkemiz açısından üzüntü verici bir durumdur. KYK yurtlarının yetersizliği, kira ücretlerinin artması ve bu çözümsüzlük ortamında hükümet sınıfta kalmıştır. Kamu kaynaklarını ideolojik öncelikler doğrultusunda yandaşlar lehine sınırsızca kullananlar, üniversite öğrencileri söz konusu olduğunda duyarsız kalıyor.

Anadolu’nun her yerinde her bölgesinde örgütlü olan Aleviler ibadet yerlerinin, Cemevlerinin kapılarını yurt bulamayan sokakta yatmak zorunda kalan öğrencilere açtı. Bu vesile ile başta Alevi kurum yöneticilerine ve yol önderlerine yurtsuz kalan öğrencilerimize kapılarını açan tüm canlara teşekkür ediyorum. Yurt bulamayan ve imkansızlıklar dolayısıyla barınma ihtiyacını karşılayamayan bütün öğrencilerimizi ayırt etmeksizin Cemevlerimize mihman olmaya davet ediyoruz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica