Genel

Demokrasi 2019 Seçimleri ve Seçim Güvenliği

Demokrasi 2019 Seçimleri ve Seçim Güvenliği CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Bizim şöyle bir adayımız yok, seçimi kazansın, gitsin sarayda otursun. CHP’li Özel: “Sarayı TÜBİTAK’a devredeceğiz” dedi. Demokrasi 2019 Seçimleri ve Seçim Güvenliği detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Demokrasi 2019 Seçimleri ve Seçim Güvenliği

“Yönetimde istikrar, koalisyon ve seçim barajı gibi konular…”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Siyaset Okulu Programı kapsamında gerçekleştirilen “Demokrasi, 2019 Seçimleri ve Seçim Güvenliği” paneline katıldı. Yönetimde istikrar, koalisyon ve seçim barajı gibi konuların dünyanın birçok ülkesinde mesele olduğunu belirten Özel, bu konuların Türkiye’de de mesele olmaya devam ettiğini söyledi.

“Sarayı TÜBİTAK’a devredeceğiz, bütün o imkanlardan üniversiteler, bilim insanları yararlanacak”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Bizim şöyle bir adayımız yok, seçimi kazansın, gitsin sarayda otursun. Bizim adayımız kazanırsa, sarayı TÜBİTAK’a devredeceğiz, bütün o imkanlardan üniversiteler, bilim insanları yararlanacak. Yazlık bir saray yaptılar, orayı da Çocuk Esirgeme Kurumunun yurdu yapacağız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica