Genel

Denizli DESKİ üç yeni kaynak buldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden DESKİ, Babadağ ilçesinin Kelleci ve Bekirler mahallelerinde yeni içme suyu kaynağı projesi başlattı. Bölgeye açılacak 3 adet yeni içme suyu kaynağı için toplamda 9 bin metre iletim hattı döşenecek.

DENİZLİ (İGFA) – Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Babadağ’a bağlı Kelleci ve Bekirler mahallelerinde kuraklığa bağlı olarak içme suyu kaynaklarının debisinde yaşanan azalmalara karşı yeni kaynaklar bulmak için çalışma başlattı. Sürekli ve yeterli içme suyu temini için gayretlerini sürdüren Büyükşehir DESKİ ekipleri Karaçam kaynağı, Uzunsuluk kaynağı ve Güneysu kaynaklarında yapılan çalışmalar sonucunda 3 yeni içme suyu kaynağı buldu. Karaçam su kaynağında drenaj çalışmasının tamamlandığı belirtilirken, buraya 3 bin metre iletim hattı döşendiği, proje kapsamında bölgeye toplamda 9 bin metre iletim hattı daha döşeneceği kaydedildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, son zamanlarda etkisini daha çok hissettiren kuraklık ile birlikte su seviyelerinde azalmalar yaşandığına dikkati çekerek, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda tüm imkanlarımızı seferber ediyor, yeni içme suyu kaynakları buluyoruz. Allah’ım güç kuvvet verdikçe güzel hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica