Genel

Destek verdiğim Cerrahpaşa da dekan görevden alındı

Destek verdiğim Cerrahpaşa da dekan görevden alındı CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin destek ziyaretinde bulunduğu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaatin Duran görevden alındı. Destek verdiğim Cerrahpaşa da dekan görevden alındı detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Destek verdiğim Cerrahpaşa da dekan görevden alındı

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaatin Duran görevden alındı. Dekanın görevden alınma nedeni olarak Muharrem İnce’nin yaptığı ziyaret gösterildi.

“Ülkenin seçkin beyinlerinin kaderi, bir kişinin iki dudağı arasında olmasın diye ADAYIM”

Muharrem İnce de konuyla ilgili Twitterdan “İstanbul Üniversitesini bölen iktidar, bugünkü destek ziyaretimizden sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanını görevden aldı. İşte bu yüzden adayım! Ülkenin seçkin beyinlerinin kaderi, bir kişinin iki dudağı arasında olmasın diye!” paylaşımını yaptı.

“YÖK’ün talimatıyla görevden alındı”

CHP İstanbul milletvekili Ali Şeker de konuyla ilgili “Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi Cerrahpaşaya soktu diye Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı YÖK’ün talimatıyla Rektörlük tarafından görevden aldı” tweetini paylaştı.

“Benim dönemimde Rektör atamaları, cumhurbaşkanı tarafından yapılmayacaktır”

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesini ziyaret etmiş ve “24 Haziran’da Allah’ın izni, milletin isteğiyle cumhurbaşkanı olduğumuzda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelecek olan ilk kanun teklifi Cerrahpaşanın birleştirilmesidir. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığında rektör atamaları, cumhurbaşkanı tarafından yapılmayacaktır” açıklamasını yapmıştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica