Siyaset

Destici; ‘Erdoğan AKP’ye katılmam için bana teklifte bulundu’

Destici; ‘Erdoğan AKP’ye katılmam için bana teklifte bulundu’ BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Numan Kurtulmuş ve Süleyman Soylu’nun transfer olduğu dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine AKP’ye katılması için teklifte bulunduğunu açıkladı. Destici; ‘Erdoğan AKP’ye katılmam için bana teklifte bulundu’ detaylar haberimizde…

Destici; ‘Erdoğan AKP’ye katılmam için bana teklifte bulundu’

BBP Genel Başkanı istemedim derken sayılan siyasi transfer isimlerinin hepsi bakanlık yaptı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Numan kurtulmuş, Süleyman Soylu ve Kendi genel başkanlarının bakan yapıldığı dönemde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine AKP’ye katılması için teklifte bulunduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine AKP’ye katılması için teklifte bulunduğunu açıkladı

Habertürk TV’de Kübra Par’ın sorularını yanıtlayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine AKP’ye katılması için teklifte bulunduğunu açıkladı.”

“Partinizin genel başkanı bakan oldu”

Süleyman Soylu, Numan Kurtulmuş, Yalçın Topçu’nun siyasi parti genel başkanlığından Bakan koltuğuna oturması sizde ne gibi bir etki yarattığı sorusunu da yanıtladı.

“Öncelikli olarak devletimizin varlığını, milletimizin bütünlüğü”

“Siyasi kariyetiniz için bir beklentiniz var mı?” sorusuna yanıt veren Destici “Öncelikli olarak devletimizin varlığını, milletimizin bütünlüğünü esas alıyoruz.”

“Hiçbir beklenti, pazarlık işine girmeden, kimseyle görüşme yapmadan ‘evet’ dedik”

Burada da biz hiçbir beklenti, pazarlık işine girmeden, kimseyle görüşme yapmadan ‘evet’ dedik.

“Parti olarak ya da şahıs olarak katılmamız yönünde”

Numan Bey’in ve Süleyman Bey’in tercihlerine saygılıyım. Ama o süreçlerde Sayın Cumhurbaşkanımız bana da teklifte bulundu. Parti olarak ya da şahıs olarak katılmamız yönünde.

“Büyük Birlik Partisi olarak yolumuza devam etmek istediğimizi kendilerine ifade ettim”

Bizim BBP olarak bir emaneti yüklendiğimi, bir davamız olduğunu buna inanmış milyonlarca taban olduğunu ve biz Büyük Birlik Partisi olarak yolumuza devam etmek istediğimizi kendilerine ifade ettim.” diye konuştu.

“Süleyman Bey ve Numan Bey’e yapıldığı dönemlerde aynı teklif bana da yapılmıştı”

Destici, teklifin ne zaman yapıldığına ilişkin soruya ise “Süleyman Bey ve Numan Bey’e yapıldığı dönemlerde aynı teklif bana da yapılmıştı.” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica