İGF

DEVA: “Erdoğan sonunda muradına erdi, millet fakirleşti”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Bursa’nın İnegöl ilçesinde partisinin olağan genel kurulunda Merkez Bankası’nın açıkladığı faiz indirimi kararı ardından dövizde yükselişle ilgili “Erdoğan sonunda muradına erdi, millet daha da fakirleşti” dedi.

BURSA (İGFA) – Partisinin 1. Olağan Genel Kurulu için geldiği Bursa’nın İnegöl ilçesinde önce teşkilat binasının açılışını gerçekleştiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ilçede esnaf ziyaretlerinde bulunurken, vatandaşlarla da sohbet etti.

İnegöl İlçe Başkanlığı’nın ilk genel kurulunda partililere seslenen Genel Başkan Ali Babacan, Türkiye’yi huzura ve refaha kavuşturacaklarını söyledi. Çözüm haritalarının belli olduğunu kaydeden Babacan, “Çözüm haritamız belli; ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. Hep beraber Türkiye’yiz. Artık Türkiye’nin DEVA’sı var, İnegöl’ün DEVA’sı var ve biz hazırız” diye konuştu.

Asıl çalışmanın sahada olduğunu, girilmedik cadde, sokak bırakmayacaklarının altını çizen Genel Başkan Babacan, “Aralanmadık kapı, uğranmadık dükkan bırakmayacağız. Partimizi tanıtmamız lazım, aynı zamanda vatandaşları da dinlememiz” diye konuştu.

Merkez Bankası’nın faiz indirimi kararının ardından dövizde yaşanan yükselişi de değerlendiren Genel Başkan Babacan, “Sayın Erdoğan sonunda muradına erdi. Faizi yüzde 19’dan 18’e indirdi. Fakat kur arttı, millet daha da fakirleşti. Yine söylüyorum: Erdoğan sebep; yüksek faiz, yüksek kur, yüksek enflasyon sonuç” diye konuştu.

 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica