İGF

DEVA Partisi Bursa Mudanya’da istişareyi sıkı tutuyor

Ali Babacan liderliğindeki Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Bursa’nın Mudanya ilçesinde Maliyet ve Bütçe Uzmanı İktisat Öğretim Üyesi Dr. Dilek Durak’ın kurucu başkanlığında örgütlendi. Başkan Durak, ilçede kanaat önderleriyle birebir yaptıkları görüşmelerin ‘ortak akıl’ konusunda Mudanya’yı daha iyi bir noktaya getireceğini söyledi.

BURSA (İGFA) – Mudanya’da resmi kuruluşunu 19 Mart 2021 tarihinde tamamlayarak, 21 kişilik ekibi ile saha çalışmalarına başlayan DEVA Partisi, ilçe merkezi ve kırsal mahalleleri karış karış dolaşıyor.  DEVA Partisi Mudanya İlçe Kurucu Başkanı Dr. Dilek Durak’ın bizzat katıldığı ziyaretlerde, saha çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılaşıyor.  

KANAAT ÖNDERLERİYLE İSTİŞARE

İnsan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaşmak adına barış ve huzur içinde yaşanacak, saygın ve güçlü bir Türkiye ideali için yola çıktıklarını ifade eden DEVA Partisi Mudanya İlçe Başkanı Dr. Dilek Durak, ziyaretler kapsamında ilçenin kanaat önderleriyle birebir görüşmeler yaptıklarını söyledi.  Ziyaretlerdeki bu görüşmelerin Mudanya’nın marka kent haline gelmesinde önemli bir iletişim ve diyalog oluşturacağını kaydeden Başkan Durak, ortak akıl konusunda da kentin yüksek danışma meclisinin oluşturulması yönünde de bir hayali olduğunu belirtti. Mudanya’nın derdi ile dertlenmek olan kanaat önderlerini asla ihmal etmeyen bir çalışma düzenine öncülük yaptıklarını anlatan Durak, “Sefa gelmesi adına DEVA şarttır” dedi.

“MUDANYA’DA ÇÖZÜMÜN ‘DEVA’SI OLACAĞIZ”

Seçmenlerin, seçim zamanlarında halka giden ve daha sonra da yanlarına hiç uğramayı göze almayan siyasetçilerden bıktıklarına şahit olduklarını dile getiren Durak, “Mudanya’nın astıma iyi gelen dünyaca ünlü havasını kullanmasına vesile olacak  dertlere derman olacak tesislere sahip olmadığını görüyoruz. Bu havanın coğrafi işaretler uygulaması ile neden halen tescillenmemiş olduğunu düşünüyor, sorguluyoruz. Neden en iyi olan şeyleri ile markalaşamadığını, sağlık turizmi başta olmak üzere verimli toprakları, muhteşem denizi ile neden halen bir Bodrum, bir Nice, bir Porto Fino, yada bir Marmaris olmadığını sorguluyor ve soruyoruz. Uğraşımız, Mudanya’yı hep birlikte, el birliğiyle marka yapmak ve hak ettiği yere taşımak, çözümün DEVA’sı olmaktır” diye konuştu.
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica