Siyaset

DEVA Partisi İzmit’e Başkan Atandı

DEVA Partisi İzmit’e Başkan Atandı

DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanlığı’na, DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Seçim İşleri Başkanı Avukat Erdinç Işık Atandı

Genel Başkanlığını Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nde hızla yaklaşan genel seçimlere hazırlık, tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda ilçe teşkilâtlarını güçlendirmek amacıyla yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı…

Çayırova İlçe güçlendirilmiş yönetimi ile birlikte İl Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştiren Kocaeli İl Başkanlığı, bütün ilçelerin daha aktif ve iddialı şekilde Genel Seçimlere çalışması için hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu kapsamda DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanlığı’na da İl Seçim İşleri’nin başarılı Başkanı Avukat Erdinç Işık Genel Merkez tarafından atandı.

Başkan Işık’ın, hızlı bir şekilde ilçe yönetimini oluşturmak için çalışmalara başladığı da, gelen haberler arasında…

EN ÇOK DEVA MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK

Konuyla ilgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, “Erdinç Işık Bey, genç, dinamik, insan ilişkileri kuvvetli ve çok çalışkan bir arkadaşımız. İnanıyorum ki, İzmit’imizi hak ettiği başarıya ulaştıracak.

Parti olarak, yaklaşık 8 ay kalan Genel Seçimlere en iddialı ve şekilde girmek için, var gücümüzle çalışıyoruz. Ve çok şükür halkımızdan da bunun olumlu karşılığını ve teveccühünü fazlasıyla görüyoruz.

‘Kocaeli’nden en çok milletvekili çıkarma’ iddiamızın gerçekleşmesi için; bütün teşkilâtlarımız, var gücüyle çalışıyorlar. İlçe yönetimlerimizin güçlendirilmesiyle, başarımızı pekiştireceğiz inşallah…” dedi.

AV. ERDİNÇ IŞIK KİMDİR?

1991 İzmit doğumlu olan Erdinç Işık, evli ve 2 çocuk babasıdır.
İlköğretimini Ulugazi ilköğretim Okulu’nda tamamlamıştır. Hukukçu bir aileden geliyor olup kendisi de İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur.
2014 yılından itibaren Kocaeli Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak görev yapmaktadır.
DEVA Partisi Kocaeli Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyesi olup, aynı zamanda 2 yılı aşkın süre de İl Seçim İşleri Başkanlığı görevini yürütmüştür
Görev aldığı STK’lardan bazıları şunlardır:
Halk Oyunları Spor Kulübü
Kocaeli Spor Taraftar Derneği
Engelli Hakları Platformu
İzmitli Beşiktaşlılar Derneği kurucu üye
Artvinliler Platformu

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica