Genel

Devlet vatandaşın can ve mal güvenliğini koruyamaz hale getirildi

Devlet vatandaşın can ve mal güvenliğini koruyamaz hale getirildi Odabaş; “Kocaeli Valiliğinden Güvenlik talebinde bulunduğum halde, güvenlik için gelen polislerin önünde bana saldıran üç AKP ci eşkıya ifadelerinin alınmasından sonra hemen serbest bırakıldı” dedi. detaylar haberimizde…

Devlet vatandaşın can ve mal güvenliğini koruyamaz hale getirildi

Ak İş merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, 18 Mart 2019 Pazartesi günü saat 15.00 sularında yasal yollardan, yasadışı asılmış olan Haldız İş Merkezi tabelasını indirmek üzere geldiği iş merkezi önünde saldırıya uğramıştı.

Saldırıya uğrayan Odabaş, saldırganlar hakkında şikayetçi olmuştu. Ancak ifadesi alınan saldırganlar anında serbest bırakılmıştı.

Yaşanan bu talihsiz olaylar üzerine Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş bir açıklamada bulundu.

Odabaş açıklamasında şunları söyledi:

“Saldıran AKP ci eşkıyalar anında serbest, can güvenliğimiz için aracımızın bagajında, kılıf içerisinde duran taşıma ruhsatlı silah tutsak!

18 Mart pazartesi günü yöneticisi olduğum binaya zorla asılan Haldız İş Merkezi tabelasını indirip yerine yasal olan Ak İş Merkezi tabelasını asmaya gittiğimde, Kocaeli Valiliğinden Güvenlik talebinde bulunduğum halde, güvenlik için gelen polislerin önünde bana saldıran üç AKP ci eşkıya ifadelerinin alınmasından sonra hemen serbest bırakıldı.

Ancak aracımın bagajında, kılıfı içinde duran ve kullanılmayan, taşıma ruhsatlı silahım, aradan 11 gün geçmesine rağmen hala bana teslim edilmedi.

Peki, kamuoyu önünde soruyorum. Beni kim koruyacak?

Ülkemizin getirildiği noktayı paylaşmak için bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica