İGF

Didim’de köpek vahşeti

Didim Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (DİHAD), Didim’de 3. koy mevkiinde bulunan çamlık alandan gelen ihbar üzerine olay yerine gitti. Bir köpeğin derisinin yüzülerek katledildiği öğrenildi. Olay yerine giden Didim Asayiş Büro ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

D. Temel YURDAER (HÜR AYDIN GAZETESİ)- Didim 3. Koy mevkiinde yer alan Yeni Amfi Tiyatrı inşaatı karşısındaki çamlık alanda yürüyüşe çıkan bölge sakinlerinden Nazlı Ekinci, vahşice derisi yüzülerek katledilen köpeği görünce olayı, Didim Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneğine (DİHAD) bildirdi. 

İhbarı aldıktan sonra olay yerine giden DİHAD Başkanı Bilal Süren, “İnceleme sonucu olay yerindeki derinin bir köpeğe ait olduğunu anladık. Olay yerinin yakınlarında bir de ölüm nedeni bilinmeyen bir kedi bulduk. Ortalıkta sadece yüzülen deri vardı. Maalesef bedenine ulaşamadık. Olayı hemen polis ekiplerine bildirdik. Olayla ilgili soruşturma başladı. Hayvan hakları yasası yeterli değil, derken tam da bundan bahsediyorduk. Bizker bu caninin bulunması için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica