Genel

Dilek Yalçın’dan Emine Zeybek’e cevap;

Dilek Yalçın’dan Emine Zeybek’e cevap;

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile AKP Milletvekili Emine Zeybek’e seslenerek, “Bugüne kadar Kocaeli’ye çivi çakmadın, konu Hürriyet olunca mı milletvekili olduğunu hatırladın” dedi

Yalçın: “Bugüne kadar Kocaeli’ye çivi çakmadın, konu Hürriyet olunca mı milletvekili olduğunu hatırladın”

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yönelik Kocaeli Baro Binası’na asılan afiş üzerinden açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Emine Zeybek’e cevap verdi. Zeybek’in kentin yaşadığı sorunlardan bihaber milletvekilliği yaptığını ifade eden Yalçın devamında şu ifadelere yer verdi; “Sen anladın Hürriyet demişsin ama sen bir türlü anlamadın Zeybek! AKP Kocaeli Milletvekili seçildiğinden beri mecliste Kocaeli’nin tek bir taşıyla ilgilenmeyen, kentin yaşadığı sorunlardan bihaber milletvekilliği yapan ama ne hikmetse konu Fatma Kaplan Hürriyet olunca birden bire milletvekili olduğunu hatırlayan Emine Zeybek.

“İZMİT SİZE 15 SENE DAYANDI”

BELSA B Blok borca karşılık SGK’ya devredilip İzmit Belediyesi olarak kendi binamızda kiracı durumuna düşerken, SGK’da 80 milyon değerindeki binayı 17 milyon gibi komik bir rakama satarken, İzmit Belediyesinin hizmet binaları borçlara karşılık tek tek elden çıkarken İzmit size tam 15 SENE dayandı. Biz artık yaptıklarımızı, icraatımızı, projelerimizi size değil halka anlatıyoruz. Biz size anlatmaktan vazgeçtik, lütfen siz de halka yalan söylemekten vazgeçin.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica