Genel

Dilovası protokolü Bayramın ikinci günü bayramlaştı

Dilovası protokolü Bayramın ikinci günü bayramlaştıDilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Emniyet Müdürlüğü ve Dilovası Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek bayramlaştı. detaylar haberimizde…Hamza Şayir askerlerin bayramını kutladı

Dilovası protokolü Bayramın ikinci günü bayramlaştı

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası Emniyet Müdürlüğü ve Dilovası Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek bayramlaştı.

Dilovası ilçe emniyet müdürlüğünde bayramlaşma
Dilovası ilçe emniyet müdürlüğünde bayramlaşma
Dilovası jandarma komutanlığında bayramlaşma
Dilovası jandarma komutanlığında bayramlaşma

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kent bayramlaşmasının yapılamadığı Dilovası’nda protokol bayramlaşma için buluştu. Kurban Bayramı’nın ikinci günü gerçekleşen protokol bayramlaşmasına Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, CHP İlçe Başkanı Kerem Aydemir, MHP İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, AK Parti İlçe Başkan vekili Yavuz Celep ve ilçe yönetimi, Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar, Kızılay Şube Başkanı Süleyman Ok, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİN BAYRAMINI KUTLADILAR

Protokol önce İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun ve sonrasında İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı’nın misafiri oldular. Dilovası protokolü katıldıkları ziyaretlerde güvenlik gücü personelinin bayramını da kutladılar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica