Ekonomi

Distilasyon tesisini Sekapark A.Ş. işletecek

Distilasyon tesisini Sekapark A.Ş. işletecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında gerçekleşti – akarhaber

Toplantıda İzmit, Başiskele ve Gebze’de bulunan 5 adet işyeri için kiralama ihalesi gerçekleştirildi. Encümen’de 4 iş yeri açık ihale usulü ile kiralandı. Toplantıda Başiskele kullarda bulunan Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Distilasyon Tesisinin ihalesi ise kapalı zarf usulüyle gerçekleşti. İhalede tek istekli olan Sekapark Turizm A.Ş., distilasyon tesisinin işletmesini gerçekleştirecek.

ENCÜMEN’DE 5 İŞYERİ İÇİN KİRALAMA İHALESİ

Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısında açık ihale usulü yöntemiyle gerçekleşen ihalede 4 iş yeri 3 yıllığına kiraya verildi. Gebze Güzeller Mahallesi Bahar Caddesinde bulunan büfe Ramazan Zor‘a bin 850 TL’ye 3 yıllığına kiralandı. Ayrıca İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Bağdat Caddesinde bulunan 3 dükkan mevcut işletmecileri Ayşe Güneş Özşen, Kemal İnal ve Betül Özliyen’e aylık bin 600’er lira bedelle 3 yıllığına kiraya verildi.

DİSTİLASYON TESİSİ 60 BİN 100 TL+KDV

Encümende Başiskele Ovacık Mahallesi Kullar Caddesinde bulunan Tıbbı Aromatik Bitkiler Distilasyon Tesisinin ihalesi kapalı zarf usulüyle gerçekleşti. Tek istekli olan Sekapark Turizm İşletmecilik’in kapalı zarf teklifi 60 bin 50 TL oldu. İhalenin devamında teklif 60 bin 100 TL’ye yükseltildi. Böylece Büyükşehir Belediyesi Tıbbı ve Aromatik Bitkiler Distilasyon Tesisi’nin işletmesi Sekapark Turizm A.Ş.’ye aylık 60 bin 100 TL+KDV ile 10 yıl süreliğine kiraya verildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica