Raporlar

Doğu Perinçek: “Kandil Orduyla Yerle Yeksan Edilir”

Perinçek, “Akşener, Fethullah Gülen'in talebiyle İçişleri Bakanı oluyor. Emniyet istihbaratının başına FETÖ'cüleri getireceksin emrini gerçekleştirebilecek bir insan Akşener. TSK'nın içine kulak yerleştiriyor. TSK'yı, CIA ve MOSSAD dinler. Mesut Yılmaz, Akşener'in devletle savaştığını ve casusluk yaptığını söylüyor"

Doğu Perinçek: “Kandil Orduyla Yerle Yeksan Edilir” … Perinçek, “Atatürkçüyüm diyen adam FETÖ’yle beraber, PKK’yla beraber ama Atatürkçülük taslıyor. Atatürk, FETÖ ve PKK’yla mücadelede en önde. Atatürk, Suriye’nin kuzeyinde ABD emperyalizminin güçlerine karşı cephede. detaylar haberimizde…

Doğu Perinçek: “Kandil Orduyla Yerle Yeksan Edilir”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal Kanal’da Çıkış Yolu programında Aydınlık Gazetesi Ankara Temsilcisi İsmet Özçelik ve Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir’in sorularını yanıtladı

Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Perinçek, Kılıçdaroğlu’nın “Kandil’i yerle yeksan edeceğiz” sözlerine ilişkin, “Tezkereye hayır dediğine göre başka bir orduyla yerle yeksan edeceksin. Kandil’in yerle yeksan edilmesini istiyorsan bırak TSK operasyonlarına devam etsin. CHP bütün operasyonların karşısına dikildi” dedi.

“ATATÜRK DEVRİMCİ TARZI İLE BİZE IŞIK TUTUYOR”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Kurtuluş Savaşımızın önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanışının 83. yılına ilişkin konuştu. Perinçek, “Tarihte kalan bir hatıramız değil Atatürk. Bugün Türkiye Atatürk mevziisinde savaşıyor. Vahdettin’le görüşmeden sonra çıktıkları zaman subaylar arasında bir sohbet oluyor, orada diyor ki iç cepheyi tutmak esas. Türkiye’nin iç cephesinde karışıklıklar oldu ve esas savaşta belirleyici olan iç cephedir tespitini yapıyor. Bugün de Atatürk üretim ve iç cephelerinde savaşıyor. Köylü memleketin efendisidir sözü bir iktidar programı. Üreten köylü memleketin efendisi. Efendi ne demek? Bugün iktidar olmak demek. Atatürk, FETÖ ve PKK cephesinde savaşıyor. Atatürkçüyüm diyen adam FETÖ’yle beraber, PKK’yla beraber ama Atatürkçülük taslıyor. Atatürk, FETÖ ve PKK’yla mücadelede en önde. Atatürk, Suriye’nin kuzeyinde ABD emperyalizminin güçlerine karşı cephede. Doğu Akdeniz’de cephede. Atatürk bugün Türkiye’nin Milli Demokratik Devrimi’ni tamamlaması konusundaki harekatların cephelerinde en önde. Atatürk devrimci tarzıyla bize şu anda ışık tutuyor” dedi.

“AKŞENER ÇİLLER ÖZEL ÖRGÜTÜNÜN ÖNEMLİ ELEMANLARINDAN BİRİ”

İyi Parti’nin nezaket içermeyen bir anlayış sürdürdüğünü vurgulayan Perinçek, “İyi Parti’nin sövgü sözlüğü var. O sözlüğe Akşener ‘yavşak’ sözcüğünü ekledi. Siyasi nezaketi tercih etmeyen bir anlayış görüyoruz. Bunların dilinde ‘yavşak’ kelimesi var. İYİ Parti liderlerini lumpen kültürü besliyor. FETÖ ve PKK’yla ittifak görevini üstlendiğiniz zaman, şehit yakınlarına karşı da içinizden kendi kültürünüzle ilgili söylemler çıkar. Siirt’te bir dükkana giriyor ve Kürdistan üzerine nutuk atıyor karşısındaki kişi ama hanımefendi hanımefendi dinliyor Meral Hanım. Hiç öyle kelimeler aklına gelmiyor” dedi.

Meral Akşener’in Çiller Özel Örgütü’nün önemli isimlerinden biri olduğunu ifade eden Vatan Partisi Genel Başkanı, “Akşener, Fethullah Gülen’in talebiyle İçişleri Bakanı oluyor. Emniyet istihbaratının başına FETÖ’cüleri getireceksin emrini gerçekleştirebilecek bir insan Akşener. TSK’nın içine kulak yerleştiriyor. TSK’yı, CIA ve MOSSAD dinler. Mesut Yılmaz, Akşener’in devletle savaştığını ve casusluk yaptığını söylüyor. Bir vatandaşın siz PKK’yla işbirliği yapıyorsunuz, onları koruyorsunuz diye son derece haklı bir yerden sorgulaması nasıl provokatörlük oluyormuş? Vatandaşlarımız CHP’li ve İYİ Partililere bunu gördükleri yerde soruyorlar. Mahkeme kararlarını hiçe sayıp, FETÖ ve PKK’yı devlet içine tekrar sokmak istiyorsunuz. 24 bin TSK personeli FETÖ’cü olduğu için atılmış, siz o 24 bin mensubu tekrar devletin içine yerleştirmek istiyorsunuz. Bu soruların neresinde kışkırtma var? HDP’nin neresi meşru? Mehmetçik’e kurşun sıkmanın neresi meşru? PKK’yla her konuda aynı mevzideler. Vatandaş bunu soracak. Buna vereceğiniz cevap olmadığı için hiddetleniyorsunuz” sözlerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU TEZKEREYE HAYIR DEDİĞİNE GÖRE KANDİL’İ HANGİ ORDUYLA YERLE YEKSAN EDECEK”

Perinçek, Kılıçdaroğlu’nın Kandil’i yerle yeksan edeceğiz sözlerine karşılık, “Kandil orduyla yerle yeksan edilebilir. Kılıçdaroğlu Kandil’i yerle yeksan edeceğiz dediğinde şu soruyu sorarım: Hangi orduyla yerle yeksan edeceksin? Tezkereye hayır dediğine göre başka bir orduyla yerle yeksan edeceksin. TSK, Kandil’e adım adım ilerliyor. Kandil’dekiler beyaz bayrak çekecekler. Kılıçdaroğlu’na sorulacak soru “Tezkereye neden hayır diyorsun?” ABD kara kuvvetleri ve hava kuvvetleri de tamamen Kandil’i koruyor. Bu tamamen kendilerinin PKK’yla ilişkilerini örtmeye çalışan beceriksiz bir hamle. Çok düşünülmeden sıkılan bir palavra. Çünkü akla gelen ilk soru hangi orduyla yapacaksın sorusu. Kandil’in yerle yeksan edilmesini istiyorsan bırak TSK operasyonlarına devam etsin. CHP bütün operasyonların karşısına dikildi. Ciddiye alınacak bir tavır yok. CHP yöneticileri içinden bu ordu görev yapamaz gibi sözleri yükseliyor. Devamlı ordu aleyhine psikolojik harekatlar var. Mehmetçik’in moralini bozmaya yönelik, ‘tosuncuklarını gönder’ diye propaganda içerisinde CHP. Bu açıdan da baktığınız zaman da Kandil’i yerle yeksan edecek bir tavır göremiyoruz. CHP, İYİ Parti, FETÖ, PKK bunların hepsi TSK’nın moralini bozmaya çalışıyor. Bunların PKK’yı koruma mevziisinde olduklarını görüyoruz. Halk Tv’ye, Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerine de baktığımızda Kandil’i yerle yeksan etmek değil de PKK’yı korumak gibi bir mevzide olduklarını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

CIA TETİKÇİSİ EYMÜR’ÜN YALANLARI

“Mehmet Eymür, Türkiye’ye karşı bir ABD operasyonu olduğu zaman ortaya çıkar” diyen Perinçek şöyle devam etti: “12 Mart darbesinde işkencehanenin başındadır. Eymür, 12 Mart’ta Mahir Çayan’ı ve arkadaşlarını Kızıldere’de katleden operasyonun başındadır ve bununla iftihar eder. Eli kanlıdır. 1973 yılında Bora Gözen ve 8 arkadaşımız İsrail çıkartmasıyla katledildiler. Orada da yine Mehmet Eymür’ü sahnede görüyoruz. Ergenekon davasında tanık olarak geldiği zaman, benim sorum üzerine açık açık, ‘MOSSAD’la işbirliği yaptım ve onların temizlenmesini sağladım’ demiştir. Oradan 2 arkadaşımız yaralı kurtuldu, 1 arkadaşımız da İsrail zindanlarında yattı. Eymür, Türk Ordusuna karşı operasyonda yine sahne alıyor. MİT Raporu’nu yazıyor, Türk Ordusunda Özal’ın yapacağı operasyonun zeminini hazırlamaya çalışıyor. Hürriyet yayınlamayınca biz yayınladık ve ihraç edildiler. Tansu Çiller Başbakan olunca kendi özel örgütünü kurdu ve MİT’ten atılan Eymür tekrar Gladyo’nun içine sokuldu. Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım’ı operasyonlarda kullandı. 1996 yılına geldiğimiz zaman da FETÖ-Çiller özel örgütünde istihbaratın başında Mehmet Eymür’ü ve Enver Altaylı’yı görüyoruz.

“MİT RAPORUNDA EYMÜR’ÜN SİCİLİ TESPİT EDİLMİŞTİR”

ABD, Recep Tayyip Erdoğan’ı devireceğiz diyor ve Eymür birden piyasaya sürülüyor, hedef yine Vatan Partisi. ABD’nin belalısıdır Vatan Partisi. ABD, Çiller Özel Örgütü artıklarıyla, gladyo artıklarıyla Vatan Partisi’ni hedef almaktadır. Altaylı her ifadesinde Doğu Perinçek’i hedef alıyor. Beni Ergenekon’da sorgulayan FETÖ’cü polis şeflerine, siz CIA’ya çalışıyorsunuz dedim. Zapta geçeriz yıllarca hapis yatarsınız dediler. Geçmezseniz namussunuz dedim. Dava açtılar ve ben beraat ettim. Bunlara CIA’ya çalışıyorsunuz dedim ve Türk yargısı benim aklanmama karar verdi. Enver Altaylı da casusluktan, FETÖ üyeliğinden hüküm giydi. MİT raporunda Eymür’ün sicili tespit edilmiştir. Kendisi de MOSSAD ve CIA ile işbirliği yaptığını inkâr etmiyor. Bunda bir sorun görmüyor. O işbirliği cinayete giden bir işbirliği. İsrail donanmasına Türk gençlerini katlettirdi.”

“HALK TV MEHMET EYMÜRLERE KADAR DÜŞMÜŞ HALDE”

Mehmet Eymür’ün Halk Tv yanına çıkarılmasına ve yayında ‘Perinçek hapiste tutulmalı’ açıklamasına ilişkin konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı, “Halk Tv’nin “Halk TV, neyin nesi olduğunu ne hallere düştüğünü ortaya çıkartmış oldu. Mahir Çayan’ın katilini, Bora Gözenlerin katilini ekrana çıkarıp överek ekranlardan Doğu Perinçek’e vurun demeye çalışıyor. Bu da Halk TV’nin düştüğü nokta. Halk TV’nin sahibi zaten FETÖ mensubu. Oradan Uğur Dündarları da tasfiye ettiler. Halk TV Mehmet Eymür’lere kadar düşmüş halde. Ben çeşitli tertiplerle hapse atıldım. ABD ne zaman Türkiye’ye operasyon yaptıysa Eymür’ü kullanmıştır ve Doğu Perinçek’i hapse atmıştır. Burada tarafsız olanları kınıyorum. Burada Doğu Perinçek ve Mehmet Eymür karşı karşıya değil, Türkiye ile ABD’nin gladyosu, 12 Mart darbeciliği, 12 Eylül darbeciliği, Ergenekon tertipleri Doğu Perinçek bunlarla karşı karşıya. Sen hangi taraftasın” dedi.

PAKİSTAN İKTİDAR PARTİSİNDEN VATAN PARTİSİ’NE ZİYARET

Pakistan İktidar Partisi’nden Vatan Partisi’ne yapılan ziyaretin ayrıntılarını aktaran Perinçek, “Pakistan Tehreek-e-Insaaf” (PTI – Pakistan Adalet Hareketi) Merkez Yönetim Kurulu üyesi ve Propaganda Bürosu Başkanı Ahmed Jevad ile görüşmemiz oldu. KKTC’nin tanınması meselesini konuştuk, çok yapıcı bir tavır aldı. Görüşmemizin merkezinde Afganistan vardı. Türkiye, Pakistan, Çin, Rusya, İran, Azerbaycan, Özbekistan gibi komşusu olan ülkeler, Afganistan’ın kalkınması, çağdaşlaşması ve ilerlemesi yönünde ona destek olunması gerektiğini konuştuk. Ahmed Jevad, Imran Han’ın bazı sözlerini aktardı. Imran Han’ın, ‘ABD, Afganistan tarihten hiç ders almadı. ABD, Afganistan’ı işgal altında tutmaya kalkıştı ve sonunda yenildi” sözlerini aktardı. Tarihe baktığımızda da Pakistan ile Türkiye arasında sıcak ilişkiler var. Dilleri olan Urduca’da da çok fazla Türkçe sözcükler var. Onlar Türkiye’nin ve Osmanlı tarihini kendi tarihleri olarak görüyorlar. Ahmed Jevad, Başbakanımız Ertuğrul Gazi dizisi olduğu zaman kimseye söz vermez, diziyi izler diyor. Beni Pakistan’a davet ediyorlar. Çin Halk Cumhuriyeti’yle de sıcak ilişkileri var, ona da çok önem veriyorlar” ifadelerini kullandı.

“ABD’NİN BÖLME PLANI YAPTIĞI VATAN TOPRAKLARINDAN TÜRKİYE’Yİ BİRLEŞTİRECEĞİZ”

Vatan Partisi’nin yerellerdeki sorunlara çözüm ürettiğini söyleyen Perinçek, “Vatan Partisi Güneydoğu’da çığ gibi büyüyor. Türkiye’yi oradan birleştireceğiz. ABD’nin bölme planı yaptığı vatan topraklarından Türkiye’yi birleştireceğiz. Vatan Partisi’nin bütün bölgede teşkilatları kuruluyor. Çok büyük bir mutluluk içerisindeyiz. HDP’den katılmalar var. PKK’nın tabanını bitiriyoruz aynı zamanda Kürt vatandaşlarımızın bu ülkenin sahipleri olduğu ve Türk milletinin vatanseverlik duygularını paylaştıklarını görüyoruz. Diyarbakır’da ve diğer bölge illerinde halkın sorunlarına değinen çabalarımızın, çok iyi sonuçlar aldığını görüyoruz. En son Diyarbakır’daki taksicilerimizin sorunlarıyla ilgili çalışmalarımız oldu. Diyarbakır İl Başkanımız Ferdi Tanhan önderliğinde, Ergani’de taşımacılarla toplanıldı bende hepsiyle telefonda konuştum. Bu konuda da çok önemli gelişmeler yaşıyoruz” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica