Siyaset

Doğu Perinçek’den Karabağ Zaferi’nin yıldönümü mesajı

Doğu Perinçek’den Karabağ Zaferi’nin yıldönümü mesajı

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’e Karabağ Zaferi’nin ikinci yıldönümü dolayısıyla gönderdiği mesaj: – akarhaber

Sayın İlham Aliyev

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı

Sayın Cumhurbaşkanı,

Can Azerbaycan’ın Zafer Bayramı kutlu olsun! Karabağ’ın azatlığının bölgemiz ve Asya devletleri açısından tarihi bir zafer olduğu geride kalan 2 senede tekrar tekrar kanıtlanmıştır.

Karabağ Zaferi, bölgemize yönelen emperyalist tehditleri nasıl bertaraf edeceğimizi ortaya koymuştur. Azerbaycan’ın kahraman ordusunun zaferi aynı zamanda Azerbaycan-Türkiye-Rusya dayanışmasının zaferidir. Asya ülkelerinin birleştiği her mevzide Atlantik’ten bölgemize yönelen tehditler bozguna uğratılmaktadır.

Karabağ Zaferi, ülkelerimiz ve Asya devletleri için yeni dönemin müjdeleyicisi olmuştur. Asya halklarının bağımsız, başı dik ve zenginlikleri paylaşarak yaşayacağı Asya Uygarlığını kurma mücadelemizde omuz omuzayız.

Sizin nezdinizde kardeş Azerbaycan halkını ve muzaffer ordusunu kutluyor, saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz. Zaferimiz kutlu olsun!

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica