Raporlar

Doğu Perinçek’ten Darya Dugina için Başsağlığı Mesajları

Doğu Perinçek’ten Darya Dugina için Başsağlığı Mesajları

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Darya Dugina’nın vefatı üzerine Aleksandr Dugin ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin’e başsağlığı mesajı gönderdi

Perinçek,  Aleksandr Dugin’a mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Aleksandr Dugin

Değerli Dostum,

Arkadaşımız, kızımız, canımız Darya Dugina’nın hain bir suikast sonucu kaybından dolayı, Perinçek ailesi, Vatan Partisi ve Türk milleti olarak derin bir üzüntü içindeyiz. Yüreğimizdeki yangın birdir.

Darya Dugina, Rusya, Türkiye ve bütün insanlık için unutulmayacak, yeri dolmayacak, eşsiz nitelikleri olan büyük bir kayıptır.

Darya Dugina artık büyük özlemlerimizin mücadelesinde yaşayacaktır. Türkiye ile Rusya’nın sarsılmaz dostluğunda, Avrasya’nın güçlü ve aydınlık geleceğinde ve Asya’dan yükselen yeni uygarlığın, insancıl, kamucu, paylaşmacı dünyasında ismi en güzel yerde, sonsuza dek bizlere ve insanlığa ilham vermeye devam edecektir.

Dugin ailesine, Rusya devletine ve halkına başsağlığı diler, sabırlar

dileriz.

Türk milleti ve insanlık Darya Dugina’yı unutmayacak, bilincinde ve yüreğinde yaşatacaktır.”

Perinçek,  Vladimir Vladimiroviç Putin’e mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Vladimir Vladimiroviç Putin

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı

Sayın Ekselans

Moskova’da hain bir suikast sonucu hayatını kaybeden Darya Dugina, Rusya’nın Türkiye’nin ve bütün insanlığın kaybı olmuştur.

Bu suikastın hedefi Türkiye ve Rusya dostluğudur. Darya Dugina’yı hedef alanlar, Türkiye ve Rusya başta olmak üzere bölge ülkelerinin ABD emperyalizmine karşı iradesini ve mücadelesini hedef almışlardır.

Darya Dugina’nın, eşsiz niteliklerini, parlak birikimini ve değerli dostumuz Aleksandr Dugin ile birlikte Türkiye ve Rusya dostluğu ve işbirliği için tarihi çabalarını yakından biliyoruz.

Darya Dugina, Türkiye ve Rusya’nın geleceğe damga vuracak olan sarsılmaz dostluğunda ve Asya’dan yükselen insancıl, kamucu paylaşmacı

dünyanın kalbinde her zaman yaşayacaktır.

Rusya devletine ve halkına başsağlığı diler, yürekten dayanışma duygularımızı bildiririz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica