Siyaset

Doğu Perinçek’ten Kaset Açıklaması

Doğu Perinçek’ten Kaset Açıklaması

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, dün Akşam Ulusal Kanal TV Özel Yayınında kaset olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu – akarhaber

Perinçek, Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi üzerine, “Bu yeni bir olay değil. Türkiye 2010’dan bu yana kasetlerle yönlendiriliyor. Sistem darbeler dışında kaset gibi yöntemlerle siyasete yön vermeye çalışıyor” dedi.

KASETLERE BOYUN EĞMİYORUZ

Perinçek, “ABD’nin başında bulunduğu sistemin darbeler dışında siyaseti yönlendirmek için bu tür kirli araçları var. Bir de bu araçlara boyun eğenler var. Bir kasetle devrilebiliyorlar. Türkiye’yi kasetlere boyun eğenler mi yönetecek?” ifadelerini kullandı.

ABD tarafından bu kasetlerin seçime sayılı günler kala ortaya çıkarılarak seçime müdahale edildiğinin altını çizen Perinçek, 2010 yılında CHP’ye yapılan kaset operasyonunun üzerine gidilmemesini ve sorumluların yakalanıp yargıya teslim edilmemesini de eleştirdi.

PERİNÇEK’TEN MEMLEKET PARTİSİNE ÇAĞRI

“Bu sistemi lanetliyoruz. Kasetlerle yönetilen siyaseti mahkum ediyoruz. Bu sürecin, içinden çıkmanın yolunun, bu tertipleri düzenleyen Türkiye düşmanlarına isyan etmek. Kasete, baskıya, tertibe boyun eğmeyerek bu sistemin içinden çıkacağız” diyen Perinçek daha sonra sözlerine Memleket Partisi’nin üyelerine çağrı yaparak son verdi:
“Boğulmayın, gelin Vatan Partisi’ne katılın. Memleket Partisi’nin bütün değerli yöneticilerini ve değerli üyelerini boğulmamak için Vatan Partisi’ne çağırıyorum. Vatan Partisi’ne gelirlerse boğulmazlar, teslim olmazlar, eğilmezler.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica