Genel

Doktor Uğur Tolun’un Cansız Bedenine Ulaşıldı

Doktor Uğur Tolun’un Cansız Bedenine Ulaşıldı … Valilik açıklamasında; “Sazlık alanda kendine ait araç ile kaza yaptıktan sonra, su kanalına takla atarak düştüğü ve ilk belirlemelere göre Dr. Uğur Tolun’un burada vefat ettiği anlaşılmıştır” denildi. detaylar haberimizde…

Doktor Uğur Tolun’un Cansız Bedenine Ulaşıldı

Kartepe yolunda geçtiğimiz günlerde kayıp olduğu anlaşılan Dr. Uğur Tolun’un bulunması üzerine Kocaeli Valiliğinden bir açıklama geldi.

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yakınları tarafından 13.01.2021 günü akşam saatlerinde kayıp olduğu ve haber alınamadığı ihbarı yapılan Dr. Uğur Tolun’un cep telefonu sinyali ve diğer edinilen bilgiler doğrultusunda derhal arama faaliyetlerine başlanmıştır.

Olabilecek bütün ihtimaller değerlendirilmek suretiyle, Kocaeli AFAD, Sakarya AFAD, Kırklareli AFAD, Jandarma, JAK, Emniyet, Kocaeli İtfaiyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Zabıta, Kızılay, UMKE, AKUT, İHH, AFGD, Kross Motorcular, Türkiye İzcilik Federasyonu Kocaeli ve ANDA olmak üzere; 70 araç, 5 Drone, arama köpekleri, 1 Bot ve 218 personelin katılımları ile geniş bir bölgede arama ve tarama faaliyeti yürütülmüştür.

14.01.2021 günü sabahı başlatılan, arama yapılan arazinin ve mevsim şartlarının olumsuzluğuna rağmen, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un gözetim, denetim ve bizzat katılarak devam ettirilen çalışmalar neticesinde; İlimiz Kartepe ilçesi Suadiye Mahallesi Yıldırım Sokak üzerinde bulunan sazlık alanda kendine ait araç ile kaza yaptıktan sonra, su kanalına takla atarak düştüğü ve ilk belirlemelere göre Dr. Uğur Tolun’un burada vefat ettiği anlaşılmıştır.

Dr. Uğur TOLUN’un vefatından dolayı duyduğumuz üzüntümüzü belirtiyor, kendisine Allah’tan Rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiası ile bütün sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica