Genel

DSP 81 ilin belediye başkan adaylarını Ankara’da tanıttı

DSP 81 ilin belediye başkan adaylarını Ankara’da tanıttı Aksakal; “Biz onlara doğru yolu gösteririz. Biz bu devleti büyük bir batağın içinden çıkardık. Devletimize ve milletimize hizmet etmekten çekinmeyiz. Bizim inancımız şu ki 1 Nisan’dan sonra DSP çalışmalarını en net bir şekilde ortaya koyacak ve 2023’ün belirleyici partisi olacak” dedi. detaylar haberimizde…

DSP 81 ilin belediye başkan adaylarını Ankara’da tanıttı

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, DSP‘nin kapıları demokrasiye inanan herkese açık. Cumhuriyet değerlerine gönülden inanan tüm yurttaşları DSP adaylarını desteklemeye davet ediyoruz dedi.

Aday tanıtım toplantısından önce DSP’nin kurucusu nam-ı diğer Karaoğlan merhum Bülent Ecevit’in kabri ziyaret edildi.

Türkiye Barolar Birliği toplantı salonunda düzenlenen seçim beyannamesi açıklaması ve belediye başkan adayları tanıtım programına katılım yoğun oldu.

“2023’ün belirleyici partisi olacak”

Programın başlangıcında konuşan DSP genel başkanı Önder Aksakal, DSP ile fikir alışverişinin oluşturulması gerektiğini dile getirerek, “Biz onlara doğru yolu gösteririz. Biz bu devleti büyük bir batağın içinden çıkardık. Devletimize ve milletimize hizmet etmekten çekinmeyiz. Bizim inancımız şu ki 1 Nisan’dan sonra DSP çalışmalarını en net bir şekilde ortaya koyacak ve 2023’ün belirleyici partisi olacak” ifadesini kullandı.

Kocaeli il örgütünden toplantıya katılanlar

DSP’nin bu ülkenin gerçeklerinden ortaya çıktığını ve böyle kurulduğunu anlatan Aksakal, şunları kaydetti:

“Hiçbir zaman halkımızı seçeneksiz bırakmayacağız. Kendi adaylarımız ve değerlerimizi savunan arkadaşlarımız ile toplum karşısına çıkacağız ve DSP’nin ak güvercinli logosunu göreceksiniz. Kendilerine dayatılan adaylara inat bu millet tıpış tıpış oy vermeyecek, beğendiği adaya oy verecek. DSP‘nin kapıları demokrasiye inanan herkese açık. Cumhuriyet değerlerine gönülden inanan tüm yurttaşları DSP adaylarını desteklemeye davet ediyoruz.”

DSP Kocaeli il örgütünden yoğun katılım…

Kocaeli il başkanı Halim dedeoğlu dostlarını selamlıyor

DSP Kocaeli il başkanı Halim Dedeoğlu başkanlığında Ankara’ya giden Kocaeli örgütü seçim beyannamesinin açıklaması ve aday tanıtım toplantısına katıldılar.

Aday tanıtımı ve seçim beyannamesi programına Demokratik Sol Parti (DSP) Kocaeli il başkanı Halim Dedeoğlu beraberinde, il yönetimi, büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte partililer katıldı.

Kocaeli’den iki otobüs ve özel araçlarla Ankara’da yerini alan DSP Kocaeli örgütü, toplantının ardından Kocaeli’ye moralli döndü.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica