Ekonomi

Dünya devi CHERY Kocaeli’de

Dünya Devi CHERY Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu Güvencesiyle Kocaeli’de

İlimizin önde gelen köklü şirketlerinden Kocaeli Kaya, CHERY Türkiye ile bayilik anlaşması imzaladı – akarhaber

CHERY Plaza Kocaeli Kaya önümüzdeki aylarda satış ve satış sonrası hizmetleri ile halkımızla buluşacak

CHERY Kocaeli Kaya Güvencesi ile Kocaeli’de

İlimizde saygın iş insanları olarak yakından tanınan Kaya ailesi otomotiv alanında yıllardır halkımızın güvenini kazanarak başarılı işlere imza attıktan sonra bu tecrübesini CHERY Türkiye ile taçlandırdı.

Şu an için Yeni Bursa yolu Sanayi D130 kara yolu üzerinde tamamlanma aşamasında olan Plaza çok yakında halkımızla buluşmaya hazırlanıyor.

CHERY Plaza çok yakında Kocaelide
CHERY Plaza çok yakında Kocaelide

OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO

Yirmi yılı aşkın teknolojik birikimi ve üstün hizmet becerileriyle Türkiye’de çok sayıda istihdam sağlamayı ve otomobil pazarını yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen otomotiv devi CHERY, Türkiye pazarında 1.6L TGDI motor ve 7 ileri otomatik şanzıman seçeneği ile OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO gibi üç farklı SUV modelini kullanıcılarına sunuyor.

CHERY’nin gücü ile daha da güçleniyoruz

Kocaeli Kaya Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Atalay Kaya iş birliğinin öneminin altını çizerek, “Ülkemizde yatırım kararı alan global otomotiv markası CHERY Türkiye ile iş birliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

CHERY’nin Türkiye pazarına sunduğu araç modellerine kullanıcıların, Kocaeli Kaya Şirketler topluluğunun otuz yılı aşkın otomotiv deneyimi ve müşteri merkezli hizmet anlayışıyla ulaşabileceklerini belirten Kaya, “Dünyada ilk 10 marka arasında yer alan CHERY ile, yapılan iş ortaklığımız sayesinde ilimizde otomotiv pazarında rekabetin, otomobil severler açısından daha avantajlı hale geleceğine inanıyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica