Ekonomi

Dünya devleriyle yarışan Arçelik’in rakibi yine Arçelik oldu

Dünya devleriyle yarışan Arçelik’in rakibi yine Arçelik oldu Arçelik, Yılın Otomotiv, Elektrik ve Elektronik Ürünü kategorisinde dünya devleriyle birlikte yarışacak. 5 farklı ürün ve aracın yarışacağı kategoride Arçelik bir ilke imza atacak. detaylar haberimizde…

Dünya devleriyle yarışan Arçelik’in rakibi yine Arçelik oldu

2019 yılında verilecek olan Plastik Geri Dönüşüm Ödülleri (Year’s Plastics Recycling Awards Europe) için 40 finalist belirlendi. 11 Nisan’da Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da düzenlenecek Plastik Geri Dönüşüm Fuarı’nda verilecek ödüllerde; “Yılın Yapı ve İnşaat Ürünü, Yılın Otomotiv, Yılın Elektrikli veya Elektronik Ürünü, Yılın Ev ve Eğlence Ürünü, Yılın Plastik Ambalaj Ürünü; Yılın Ürün Teknolojisi İnovasyonu, Geri Dönüşüm Yılın Makine Yeniliği ve Plastik Geri Dönüşüm Elçisi” olmak üzere şirket, marka ve kişiler 7 farklı kategoride yarışacak. 40 finalist arasında yer elen tek Türk şirketi ise Koç Holding’e ait Arçelik oldu.

Rakibi Nissan, Volvo ve Dell

Arçelik, Yılın Otomotiv, Elektrik ve Elektronik Ürünü kategorisinde Nissan, Volvo, Dell ile birlikte yarışacak. 5 farklı ürün ve aracın yarışacağı kategoride Arçelik bir ilke imza atacak. Arçelik, 5 farklı ürünün 2’isini kendi markalarından çıkarmış durumda. Yarışmada Arçelik’e ait Grundig’in fırın ürünü balık ağlarının geri dönüşümünden elde edilen plastik parçalarla yapıldı. Arçelik’e ait Grundig’in çamaşır kurutma makinesinin alt tabanının yüzde 100 geri dönüşümle elde edilmesi markanın bu kategoride finale kalmasını sağladı. Bir anlamda Arçelik’in ödüllerdeki en dikkat çeken rakibi yine Arçelik oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica